Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.
  • CNC turning parts
  • CNC milling parts
  • Sheet metal parts

Kanthi pengalaman luwih saka 15 taun ing bidang manufaktur lan perdagangan internasional, Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd. minangka pemasok profesional China ing mesin CNC, mesin presisi, peralatan otomatisasi, casting, penempaan, katup lan pas, lsp.
Adhedhasar dhukungan teknis sing kuat, kontrol kualitas sing ketat lan layanan sing efisien, produk kami mesthi dihargai dening klien saka macem-macem negara, kayata Trutzschler, iGuzzini, SafeFire, FujiXerox, Ghrepower, Reco lsp.
Saiki, kita siyap dadi mitra sing bisa dipercaya ing macem-macem industri!

  • Pesawat mabur
  • Mobil
  • Sepedha motor
  • Kendaraan banyu
  • Sepur
  • Sepeda
  • Mesin
  • Mebel
  • Elektronik
  • Piranti laboratorium
  • Piranti fotografi
  • Konstruksi
  • Peralatan Minyak Bumi
  • Robot
  • Piranti medis
  • Piranti optik
  • Piranti fitness
  • Lampu sing dipimpin
  • Aeroangkasa lan pertahanan
  • Aerogenerator
  • Katup & pipa

OUZHAN

Teknologi pangolahan

Mesin minangka dhasar industri, priksa manawa kabeh penting, lan kita bakal ngganti jagad iki.

ndeleng liyane