Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

6016 aluminium paduan panas bagean mesin mesin CNC

Katrangan singkat:

Pangobatan panas casting paduan aluminium yaiku milih spesifikasi perawatan panas tartamtu, ngontrol tingkat pemanasan kanggo munggah menyang suhu tartamtu sajrone wektu tartamtu lan adhem kanthi kacepetan tartamtu kanggo ngganti struktur paduan.


Detail Produk

Tag Produk

Perawatan panas paduan aluminium 6016

Prinsip perawatan panas paduan aluminium

Tujuan utamane yaiku kanggo nambah sifat mekanik paduan lan ningkatake resistensi. Kinerja korosi, ningkatake kinerja pangolahan, lan entuk stabilitas dimensi.

Klasifikasi jinis pamrosesan paduan aluminium sing cocog kanggo perawatan panas:
Paduan aluminium bisa diatur kanggo kekuwatan, formabilitas, lan sifat liyane kanthi cara kerja dingin, quenching, tuwa, lan metode anil. Miturut proses operasi kasebut kanggo njupuk properti sing dibutuhake, operasi iki diarani tempering treatment, lan klasifikasi tempering diarani tipe tempering. Umumé, bahan-bahan cacat aluminium dibagi dadi rong kategori: jinis perawatan non-panas lan jinis perawatan panas: aluminium murni (1000 seri), paduan seri Al-Mn (3000 seri), paduan seri Al-Si (4000 seri) lan Paduan Seri Al-Mg (5000 seri) minangka paduan non-termal; Paduan seri Al-Cu-Mg (seri 2000), paduan seri Al-Mg-Si (6000 seri) lan paduan seri Al-Z n-Mg (7000 seri) kalebu campuran paduan Panas.

6016 aluminum alloy heat treatment CNC machining parts1

Tampilan produk bagean mesin campuran paduan aluminium Ouzhan

6016 aluminum alloy heat treatment CNC machining parts14
6016 aluminum alloy heat treatment CNC machining parts13
6016 aluminum alloy heat treatment CNC machining parts12

Apa pengaruh perawatan panas paduan aluminium?

Paduan aluminium 6063 duweni termoplastisitas sing apik, tahan karat sing apik banget lan sifat mekanik sing ideal, lan gampang dipasang listrik, mula digunakake ing produksi profil industri, profil arsitektur lan bahan radiator elektronik. Gumantung ing lingkungan aplikasi materi, ana beda-beda ing syarat kinerja produk. Contone, produk kinerja tinggi sing digunakake ing sistem pendinginan stasiun basa elektronik duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo resistensi korosi permukaan bahan, lan profil arsitektur sing digunakake ing struktur tembok tirai inggil yaiku Syarat plastisitas lan kekuatan bahan sing cukup ketat, sing nggawe penting banget kanggo nggawe bahan paduan aluminium kinerja tinggi. Ing proses riset lan pangembangan paduan aluminium kaya ngono, proses pangobatan panas digunakake ing pirang-pirang panggonan kanggo entuk struktur lan sifat sing luwih apik.

Materi Paduan aluminium
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Pangobatan kimia umum kanggo campuran aluminium kalebu chromization, painting, electroplating, anodizing, lan electroforesis. Antarane, perawatan mekanik kalebu nggambar kawat, polishing, sandblasting, lan polishing.
Proses utama ⑴Menuhi tahap ekstrusi; Stage Tahap ekstrusi iklan; Stage Tahap ekstrusi sing angel.
Kontrol kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan.
Panganggone Aeroangkasa, nggawe kapal, konstruksi, radiator, transportasi, ngolah peralatan mekanik, peralatan medis lan kebutuhan saben dinane.
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane