Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Babagan

Sikap mutusake kabeh, rincian nemtokake sukses

Sapa Kita?

Ouzhan (Shanghai) Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake industri lan perdagangan. Pabrik kasebut dununge ana ing Bangunan 38, Jinguo Industrial Park, Nomer 500, Dalan Zhenkang, Distrik Jinshan, Shanghai. Perusahaan iki jembaré 1200 meter persegi lan udakara 30 operator, 10 insinyur lan 5 inspektur kualitas. Produksi produksi paling dhuwur lan peralatan pamroses luwih saka 30. Mitra kita kalebu Trutzschler, iGuzzini, SafeFire, FujiXerox, Ghrepower, Reco lan liya-liyane.

Apa sing Kita Laku?

Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd. duwe spesialisasi ing proses khusus kanggo kabeh jinis mesin lan peralatan. Teknologi pangolahan kita kalebu panggilingan CNC, puteran CNC, tliti tliti presisi internal lan eksternal, pemotongan Laser lan lentur lembaran logam. Mesin CNC, Mesin penggilingan, mesin sumbu 4/5 mesin CNC, penempaan lan casting mati lan sapanunggalane.

Produk kita digunakake ing macem-macem lapangan, kayata mesin tekstil, pembangkit listrik tenaga angin, peralatan laboratorium, piranti medis, lampu komersial, kedirgantaraan lan liya-liyane.

about3

Napa Pilih Kita?

1. Peralatan Pabrikan Hi-Tech

Peralatan manufaktur inti kami diimpor saka Swiss lan Jepang.

2. Kekuwatan R&D Kuat

Kita duwe 10 insinyur ing pusat R&D, kabeh kalebu dokter utawa profesor saka Universitas Sains lan Teknologi China.

3. Kontrol Kualitas sing Ketat

Kita duwe personel inspeksi kualitas profesional lan peralatan, miturut standar internasional kanggo produk sing bakal dites, lan nerbitake laporan tes rinci.

4. OEM & ODM Ditampa

Ukuran lan bentuk sing disesuaikan kasedhiya. Sugeng nuduhake gambar 2D utawa 3D karo kita, ayo padha kerja bareng supaya urip luwih kreatif. 

Watch Us in Action!

Saiki kita duwe luwih saka 30 set mesin canggih lan peralatan uji coba, umume diimpor saka Swiss lan Jepang.

Peralatan mesin

Ouzhan duwe wolung lini produksi lan bisa ngasilake 3000 produk rampung ing sedina.

Kita duwe agen logistik internasional ing wilayah lokal, lan kita mesthi ngrampungake produksi tepat waktu, sing bisa dikirim menyang plabuhan laut utawa bandara ing dina sing padha.

Produk kita bakal dites kaping telu sadurunge dikirim: ① Detektor otomatis; Det Deteksi manual; Test Tes sampling. Pungkasan, nerbitake laporan tes.

Machining equipment4
Machining equipment5

Teknologi, produksi lan pengujian

Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd. didegaké ing taun 2005 lan wis ngasilake komponen mesin suwene 15 taun. Wiwit diwiwiti, sawise nampa gambar 3D utawa CAD pelanggan, para insinyur bakal nganalisis. Ing basis kanggo memenuhi syarat para pelanggan, kita asring bisa menehi saran profesional kanggo ngirit biaya pelanggan utawa luwih ngrampungake produksi.

Technology, production and testing

Nanging kanggo pelanggan sing ora duwe gambar, utusan bisa mbantu sampeyan.
1. Yen sampeyan duwe produk ing rak sing pengin digawe, nanging ora duwe gambar 3D, sampeyan mung kudu ngirim produk menyang kita, kita bisa menehi peta metu banjur miwiti ngasilake.

Technology, production and testing1
Technology, production and testing2

2. Yen sampeyan ora duwe produk utawa gambar, ora apa-apa. Cukup nuduhake ide karo kita. Insinyur kita bakal ngrancang gambar miturut sarat sampeyan lan ngirim menyang konfirmasi sawise dites.

Technology, production and testing3
Technology, production and testing4

TIM KAMI

Saiki Ouzhan duwe luwih saka 30 buruh lan luwih saka 10% duwe gelar Master utawa Dokter. Sepuluh insinyur kita kabeh lulus saka universitas Cina paling utama sing duwe mesin lan duwe ilmu profesional sing sugih. Personel perdagangan manca negara kita yaiku lulusan profesional perdagangan internasional, mahir ing proses perdagangan asing. Loro departemen perusahaan bisa saling mbantu lan menehi layanan paling apik.

Technology, production and testing5

Budaya Perusahaan

Budaya perusahaan perusahaan mung bisa dibentuk liwat Impact, Infiltration lan Integrasi. Pangembangan Ouzhan didhukung dening nilai-nilai inti sajrone taun kepungkur ------- Kejujuran, Inovasi, Tanggung jawab, Kerjasama.

Kejujuran

Ouzhan mesthi netepi prinsip, berorientasi wong, manajemen integritas, kualitas paling apik, reputasi premium Jujur wis dadi sumber nyata saka kompetitif Ouzhan.
Amarga duwe semangat kaya ngono, Kita wis nindakake kabeh langkah kanthi cara sing mantep lan mantep.

Inovasi

Inovasi minangka inti saka budaya Ouzhan.
Inovasi nyebabake pangembangan, sing nyebabake nambah kekuatan.
Kabeh asale saka inovasi.
Umat ​​kita nggawe inovasi ing konsep, mekanisme, teknologi lan manajemen.
Perusahaan kita selawase ing status sing diaktifake kanggo nampung perubahan strategis lan lingkungan lan siyap-siyap kanggo kesempatan sing bakal muncul.

Tanggung jawab

Tanggung jawab nggawe wong duwe ketekunan.
Ouzhan duwe tanggung jawab lan misi sing kuwat kanggo klien lan masarakat.
Kekuwatan tanggung jawab kasebut ora bisa dideleng, nanging bisa dirasakake.
Wis mesthi dadi kekuwatan pangembangan OuZhan.

Kerja sama

Kerja sama minangka sumber pangembangan
Kita usaha kanggo mbangun klompok kerja sama
Kerjo bareng nggawe kahanan win-win dianggep minangka target penting banget kanggo pangembangan perusahaan
Kanthi nindakake kerjasama integritas kanthi efektif,
Ouzhan wis bisa nggayuh integrasi sumber daya, saling nglengkapi, kaya departemen teknologi lan departemen perdagangan, supaya para profesional menehi katrampilan khusus.

LAYANAN KAMI

1. Layanan bagean mesin khusus
2. Ngasilake massal
3. Desain produk
4. Nggawe conto
5. Dhukungan teknis
6. Tes produk
7. Layanan logistik lan ekspor
8. Layanan purna jual

ce

ISO 9001: 2015