Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Radiator paduan aluminium bagean sing diekstrusi

Katrangan singkat:

Sapa wae sing ngerti karakteristik aluminium ngerti manawa kegiyatan kimia aluminium ing paduan kasebut aktif banget, lan bisa cepet reaksi karo oksigen ing udara kanggo nggawe film proteksi aluminium oksida sing kandhel.


Detail Produk

Tag Produk

Ekstrusi profil radiator paduan aluminium khusus

Kekandelan film udakara 1μm, sing padha karo landasan. Ikatan iki kuwat banget, sing ndadekake permukaan lapisan dadi pasif lan nyegah oksidasi mandheg terus. Mula, paduan aluminium dhewe ora wedi karo oksigen, lan ora ana korosi oksigen.

Paduan aluminium duwe film protèktif aluminium oksida padhet ing permukaan, mula angel kanggo lapisan anti-korosi bisa dianut. Sanajan ditrapake, blok lapisan anti-korosi ing permukaan jero paduan aluminium gampang digulung ing ngisor banyu ing njero radiator. Mula, radiator paduan aluminium ora kena digunakake ing sistem pemanas pusat, nanging cocog banget kanggo sistem pemanas awak.

Aluminum alloy radiator extruded parts4
Aluminum alloy radiator extruded parts5

Fitur radiator paduan aluminium: amarga disipasi panas paduan aluminium sing apik, prinsip anti-korosi internal radiator

Pangobatan anti-korosi internal radiator yaiku nutupi permukaan radiator ing njero lapisan adhesi (adhesi) lan resistensi korosi Cat organik bisa ngisolasi banyu saka waja utawa aluminium, saengga duwe peran kanggo nglindhungi korosi.

Rincian ekstrusi profil radiator paduan aluminium khusus

Materi Paduan aluminium
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Pangobatan kimia umum kanggo campuran aluminium kalebu chromization, painting, electroplating, anodizing, lan electroforesis. Antarane, perawatan mekanik kalebu nggambar kawat, polishing, sandblasting, lan polishing.
Proses utama ⑴Menuhi tahap ekstrusi; Stage Tahap ekstrusi iklan; Stage Tahap ekstrusi sing angel.
Kontrol kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan.
Panganggone Aeroangkasa, nggawe kapal, konstruksi, radiator, transportasi, ngolah peralatan mekanik, peralatan medis lan kebutuhan saben dinane.
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane