Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian ekstrusi profil aluminium

  • Aluminum profile extrusion parts

    Bagian ekstrusi profil aluminium

    Paduan aluminium minangka bahan struktural logam non-ferrous.

    Paduan aluminium dawane kerapatan nanging kekuatan sing cukup dhuwur, yaiku cedhak utawa ngluwihi baja saka kualitas dhuwur. Iki nduweni plastisitas sing apik lan bisa diproses dadi macem-macem profil. Nduweni konduktivitas listrik, konduktivitas termal lan ketahanan korosi sing apik banget. Digunakake ing industri lan panggunaane mung nomer loro kanggo baja. Sawetara paduan aluminium bisa diobati kanthi panas kanggo entuk sifat mekanik sing apik, sifat fisik lan resistensi korosi.

  • Polished aluminum alloy door and window processing parts

    Pintu lan jendela pemrosesan paduan aluminium sing wis polesan

    Pangembangan lawang lan jendela paduan aluminium Aluminium lawang lan jendela paduan, bangunan industri tembok tirai minangka industri sing anyar banget ing negara kita, wiwit awal, wiwit cilik nganti gedhe, wis ngrembaka kanthi cepet kanthi cepet.

  • Electroplated aluminum alloy machined parts

    Bagian mesin campuran paduan aluminium

    Paduan aluminium minangka bahan struktural logam non-ferrous sing paling akeh digunakake ing industri, lan wis akeh digunakake ing industri penerbangan, aerospace, mobil, mesin, industri kapal lan industri kimia. Paduan aluminium bisa dilapisi listrik.

  • Black anodized 6061-T6 aluminum alloy CNC machining parts

    Bagian mesin mesin alloy aluminium 6061-T6 anodis ireng

    Kekuwatan ora bisa dibandhingake karo seri 2XXX utawa seri 7XXX, karakteristik paduan magnesium lan silikon akeh. Nduwe kinerja pangolahan sing apik banget, karakteristik las sing apik lan sifat electroplating, lan resistensi sing apik. Korosi, kenceng banget, ora ana deformasi sawise diolah, bahan kompak tanpa cacat lan polesan gampang, film warna gampang, efek oksidasi sing apik banget, lsp.

  • Anodized aluminum alloy machining parts

    Bagian mesin paduan aluminium anodized

    Paduan aluminium anodized bisa mbentuk lapisan oksida sing seragam lan padhet ing permukaan produk, "(Al2O3, 6H2O jeneng umum giok baja)" Film iki bisa nggawe atose permukaan produk tekan (200-300HV) ", yen produk khusus bisa digawe Anodizing hard, atose lumahing produk bisa nganti 400-1200HV, mula anodizing hard minangka proses perawatan lumahing sing penting kanggo silinder minyak, transmisi, lan liya-liyane.

  • Aluminum alloy radiator extruded parts

    Radiator paduan aluminium bagean sing diekstrusi

    Sapa wae sing ngerti karakteristik aluminium ngerti manawa kegiyatan kimia aluminium ing paduan kasebut aktif banget, lan bisa cepet reaksi karo oksigen ing udara kanggo nggawe film proteksi aluminium oksida sing kandhel.

  • Drawing aluminum alloy extruded parts

    Gambar bagean ekstrusi paduan aluminium

    Gambar kawat bisa digawe gandum lurus, gandum acak, benang, gandum bergelombang lan spiral miturut kebutuhan dekorasi.

  • 6016 aluminum alloy heat treatment CNC machining parts

    6016 aluminium paduan panas bagean mesin mesin CNC

    Pangobatan panas casting paduan aluminium yaiku milih spesifikasi perawatan panas tartamtu, ngontrol tingkat pemanasan kanggo munggah menyang suhu tartamtu sajrone wektu tartamtu lan adhem kanthi kacepetan tartamtu kanggo ngganti struktur paduan.