Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian mesin paduan aluminium anodized

Katrangan singkat:

Paduan aluminium anodized bisa mbentuk lapisan oksida sing seragam lan padhet ing permukaan produk, "(Al2O3, 6H2O jeneng umum giok baja)" Film iki bisa nggawe atose permukaan produk tekan (200-300HV) ", yen produk khusus bisa digawe Anodizing hard, atose lumahing produk bisa nganti 400-1200HV, mula anodizing hard minangka proses perawatan lumahing sing penting kanggo silinder minyak, transmisi, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Bagian mesin mesin cnc anodized 6063 aluminium

Kajaba iku, produk iki tahan resistensi sing apik banget lan bisa digunakake minangka proses sing dibutuhake kanggo produk sing gegandhengan karo penerbangan lan aerospace. Bedane oksidasi anodik lan oksidasi anodik keras: oksidasi anodik bisa diwarnai, lan dekorasi luwih apik tinimbang oksidasi anodik keras. Titik konstruksi: Oksidasi anodik mbutuhake bahan sing ketat banget, lan bahan sing beda duwe efek dekoratif sing beda ing permukaan. Bahan sing umum digunakake yaiku 6061, 6063, 7075, 2024, lan liya-liyane, ing antarane yaiku 2024. lumayan sithik amarga isi CU beda ing materi kasebut. Mula 7075 oksidasi keras kuning, 6061, 6063 coklat, nanging anodized biasa 6061, 6063, 7075 ora bedane akeh, nanging 2024 rawan akeh bintik emas.

Anodized aluminum alloy machining parts1

Pangadilan kualitas umum sing ora normal

A. bintik-bintik katon ing permukaan. Kelainan jinis iki umume disebabake amarga ngilangi logam lan tempering utawa bahan sing kurang apik. Cara perawatan yaiku ngobati panas maneh. Utawa ngganti bahan kasebut.  
B. warna pelangi katon ing lumahing. Kelainan jinis iki umume disebabake kesalahan operasi anoda. Dadi longgar nalika digantung, nyebabake konduktivitas produk sing kurang apik. Solusi, de-energi lan anodize maneh.  
C. lumahing bruised lan goresan serius. Kelainan jinis iki umume disebabake operasi sing ora ati-ati sajrone transportasi utawa proses, lan cara perawatan yaiku ngasilake listrik, polish lan energi maneh.  
D. bintik-bintik putih katon ing permukaan nalika dicelup. Kelainan iki umume disebabake minyak utawa kotoran liyane ing banyu sajrone operasi anoda.

Referensi standar kualitas mesin paduan aluminium

1. Kekandelan film 5-25um, atose ndhuwur 200HV, tingkat pangowahan warna eksperimen panyegelan kurang saka 5%.
2. Eksperimen semprotan uyah luwih saka 36 jam, lan bisa nggayuh standar CNS ing ndhuwur 9.
3. Katoné ora kudu bruised, goresan, méga warna lan sapiturute. Lumahing bagean mesin paduan aluminium kudu ora duwe fénoména sing ora dikepengini kayata titik gantung, kuning, lsp 
Keterangan: Bagian aluminium sing bisa mati, kayata A380, A365, A382, lsp. Ora bisa dianodifikasi.

Materi  Paduan aluminium 6061, 6063, 7075, 2024 
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Pangobatan kimia umum kanggo campuran aluminium kalebu chromization, painting, electroplating, anodizing, lan electroforesis. Antarane, perawatan mekanik kalebu nggambar kawat, polishing, sandblasting, lan polishing.
Proses utama ⑴Menuhi tahap ekstrusi; Stage Tahap ekstrusi iklan; Stage Tahap ekstrusi sing angel.
Kontrol kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan.
Panganggone Aeroangkasa, nggawe kapal, konstruksi, radiator, transportasi, ngolah peralatan mekanik, peralatan medis lan kebutuhan saben dinane.
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane