Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Pabrik Cina bagean baja giling baja karbon khusus

Katrangan singkat:

Baja karbon minangka paduan wesi-karbon kanthi isi karbon 0,0218% nganti 2,11%. Uga diarani baja karbon. Umume, uga ngemot silikon, mangan, belerang, lan fosfor. Umume, luwih akeh kandungan karbon saka waja karbon, saya akeh atose saya kuwat, nanging saya akeh plastisitas.


Detail Produk

Tag Produk

Produsen Cina cnc bagean giling baja karbon

Chinese manufacturer CNC custom carbon steel milled parts1

Penggilingan baja baja karbon duwe macem-macem aplikasi lan cocog kanggo bagean mekanik. Mesin bubut CNC bisa ngolah bentuk awak sing kompleks. Kanggo bagean panggilingan baja karbon, kothong wis tetep, lan pemotong panggilingan puteran kanthi cepet digunakake kanggo mindhah kothong ing kothong kanggo ngethok bentuk lan fitur sing dibutuhake. Pusat mesin bagian panggilingan cocog banget kanggo ngolah jinis workpiece kayata bagean lengkung lan alat perkakas sing mlengkung. Bagian sudhut mlengkung digunakake ing bidang industri, kayata agul-agul turbin, baling-baling kapal, produk industri kanthi permukaan kerucut silindris, lsp. Ouzhan nyedhiyakake layanan mesin bagian penggilingan baja karbon khusus kanggo para pelanggan sing dihargai.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Chinese manufacturer CNC custom carbon steel milled parts0102

Kaluwihan bagean saka pabrik baja karbon Ouzhan Shanghai:

- Kekuwatan unik
- resistensi nyandhang dhuwur
- Kinerja anti-korosi sing unggul lan
- Ora gampang teyeng
- Formabilitas
- Kompatibilitas
- Kuwat lan angel

Aksesoris pemrosesan bagian panggilingan baja karbon mekanik

Materi Baja karbon rendah, baja karbon sedang, baja karbon tinggi, baja pemotong bebas revulcanisasi, baja pemotong bebas revulcanisasi lan fosfor, lan baja mangan tinggi non-sulfida (isi mangan luwih saka 1%)
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Pangobatan lumahing baja karbon bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata blasting shot, sandblasting, banyu tekanan tinggi, pickling lan liya-liyane.
Proses utama Pre-treatment → passivation (miturut peraturan proses) → siram (banyu adhem utawa siram banyu panas) → netralisasi → perawatan pangatusan
Kontrol kualitas Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat ngukur mesin dikontrol kanthi ketat.
Panganggone Digunakake ing industri abot, industri ringan, industri kabutuhan saben dina, dekorasi konstruksi lan industri liyane
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: