Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagean baja karbon panggilingan CNC

Katrangan singkat:

Baja karbon minangka paduan wesi-karbon kanthi isi karbon 0,0218% nganti 2,11%. Uga diarani baja karbon. Umume, uga ngemot silikon, mangan, belerang, lan fosfor.


Detail Produk

Tag Produk

Umume, luwih akeh kandungan karbon saka waja karbon, saya akeh atose saya kuwat, nanging saya akeh plastisitas. Penggilingan baja baja karbon duwe macem-macem aplikasi lan cocog kanggo bagean mekanik. Ouzhan kanthi profesional bakal ngatur bagean mesin miturut gambar lan syarat sampeyan. Pusat mesin bagian panggilingan cocog banget kanggo ngolah jinis workpiece kayata bagean lengkung lan alat perkakas sing mlengkung. Bagian lengkung digunakake ing bidang industri, kayata agul-agul turbin, baling-baling kapal, produk industri kanthi permukaan kerucut silinder, lan liya-liyane. Umume, permukaan sing mlengkung diproses kanthi digiling.

Pusat Mesin Penggilingan Baja Karbon Baja Karbon

CNC milling carbon steel parts0101
CNC milling carbon steel parts012

Kaluwihan bagean saka pabrik baja karbon Ouzhan

- Regane murah, gampang diambu
- Teknologi pangolahan sing apik
- Nambah kinerja (C%, perawatan panas)
- Siklus produksi cepet, pangiriman cepet

CNC milling carbon steel parts013
CNC milling carbon steel parts014

Layanan penggilingan baja karbon khusus OEM-Produsen pabrik penggilingan baja karbon Shanghai

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, bisa ngolah baja karbon kanthi komponen penggilingan presisi tinggi sing stabil lan andal. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin manufaktur mesin penggilingan baja karbon sing sampurna. Kajaba iku, produk baja karbon CNC sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo produk penggilingan CNC baja karbon kanggo para pelanggan sing dihargai.

Bagian-bagian mesin penggilingan baja karbon Ouzhan

(1) bagean pesawat panggilingan
Karakteristik bagean bidang ditampilake amarga permukaan mesin bisa sejajar karo bidang horisontal, jejeg karo bidang horisontal, utawa ing sudut tetep karo bidang horisontal; umume bagean sing diproses ing mesin panggilingan CNC yaiku bagean pesawat, lan bagean pesawat minangka jinis bagean sing paling gampang ing proses panggilingan CNC umume mung butuh hubungan loro-sumbu utawa sambungan telung sumbu mesin penggilingan CNC sumbu telu diproses Sajrone proses mesin, lumahing mesin wis kontak ing ndhuwur karo alat kasebut, lan pabrik pungkasan utawa pisau irung bantheng bisa digunakake kanggo mesin kasar lan rampung.
(2) Bagian permukaan panggilingan
Karakteristik bagean lumahing sudhut mlengkung yaiku lumahing mesin yaiku lumahing sudhut mlengkung spasial. Sajrone proses, lumahing mesin lan mesin pemotong panggilingan mesthi kontak. Rampung permukaan biasane ditindakake kanthi pabrik werni pungkasan.

CNC milling carbon steel parts015
CNC milling carbon steel parts016

Kaluwihan saka layanan penggilingan baja karbon Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh produk baja karbon giling presisi bisa dipriksa kanthi ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran transportasi liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo ngasilake bagian panggilingan baja karbon.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: