Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagean kuningan CNC

Katrangan singkat:

Kuningan minangka paduan sing kasusun saka tembaga lan seng, lan minangka bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin CNC (kalebu bagean pabrik giling).


Detail Produk

Tag Produk

Bagian panggilingan kuningan presisi CNC

Penggilingan CNC kuningan yaiku nyelehake siji utawa sepotong piring ing spindle ing ngisor spindle, lan spindle kasebut dilengkapi alat pemotong. Sipat mekanik nglereni uga luwih penting tinimbang bahan kuningan. Tabung tembaga mulus sing digawe saka kuningan alus lan tahan tahan nyandhang. Komponen panggilingan presisi ing mesin kuningan saka mesin CNC cocog kanggo peralatan industri, omah cerdas, komunikasi lan komputer.

CNC milling parts0101

Kaluwihan bagean panggilingan kuningan Shanghai Ouzhan

- awet terus
- resistensi nyandhang kuwat
- Duktilitas sing apik
- Fleksibel lan anti karat
- Gampang dibentuk
- Kekuwatan tarik banget, anti karat

Layanan penggilingan kuningan khusus OEM - Pabrik pabrik panggilingan kuningan China Shanghai Ouzhan

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, bagean kuningan panggilingan CNC presisi tinggi kanthi kualitas stabil lan andal bisa diproses. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin pabrikan mesin panggilingan kuningan sing sampurna. Kajaba iku, produk kuningan giling CNC sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo produk panggilingan CNC kuningan kanggo para pelanggan sing dihargai.

CNC milling parts2

Aplikasi bagean panggilingan kuningan

Medis lan farmasi, otomotif, militer, perangkat keras, dolanan, telekomunikasi, lsp. Bagian-bagian giling pabrik kuningan presisi uga bisa digunakake ing peralatan rumah tangga, teknik teknik lan pipa.

CNC milling parts0103

Keuntungan layanan panggilingan kuningan Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh produk kuningan giling CNC presisi kena inspeksi kualitas sing ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran transportasi liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe bagean panggilingan kuningan presisi.
- Ing bidang fittings kuningan, kauntungan paling gedhe yaiku produksi fittings kuningan, katup bola, lan liya-liyane, lan kita duwe kerja sama sing erat karo perusahaan-perusahaan utama ing Eropa, Korea Selatan, Thailand, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: