Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Layanan panggilingan CNC

Produsen Milling CNC Precision Utama-Produsen OEM / ODM China CNC Milling / Pabrik Bagian

Apa sampeyan butuh sing bisa dipercaya Penggilingan CNCmitra karo kualitas sing ora ana tandhingane? Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd. minangka perusahaan China China sing profesional lan berpengalaman nyedhiyakake presisiLayanan panggilingan CNC karo mesin majeng kalebu Panggilingan CNCpusat saka 3 sumbu nganti 5 sumbu lan insinyur trampil. Operator utama kita unggul ing program CAD (desain dibantu komputer) lan program CAM (manufaktur sing dibantu komputer). Dheweke mesthi bisa nemokake cara paling apik kanggo ngasilake kualitas paling dhuwurBagean milled CNC lan komponen kanggo pelanggan. 

CNC-Milling1

Kanthi kapabilitas sing kuat lan pengalaman pengalaman sing pirang-pirang taun, kita bisa nyedhiyakake kebiasaan sing paling dhuwur nanging murah Layanan panggilingan CNC kalebu sumbu 3 Panggilingan CNC pusat dadi 5 sumbu Panggilingan CNC pusat manufaktur CNC kanthi kecepatan tinggi, prototyping cepet, lan presisi Panggilingan CNClan ngowahi. Produk panggilingan CNC kanthi cepet berkualitas tinggi melu industri otomasi, aerogenerator, mesin bagean mobil, pabrik mesin, peralatan medis, peralatan laboratorium, mesin bagian lampu, lsp.

Kapabilitas lan Fitur Penggilingan Precision CNC Ouzhan:
- 15 taun pengalaman lan ngerti ing Layanan mesin CNC, Ouzhan utamane nyedhiyakake OEM / ODM Layanan panggilingan CNC lan produk sing gegandhengan kalebu panggilingan presisi, panggilingan logam, plastik mlling, lsp.

CNC-Milling-Capabilities

- Dhukungan produksi kumpulan volume sedheng, medium nganti dhuwur.
- Prototyping cepet lan manufaktur pungkasan.
- Akurasi dimensi dhuwur, produktivitas kacepetan dhuwur lan reliabilitas dhuwur.
- Macem-macem bahan logam lan plastik opsional.
- Produktivitas sing kuwat lan wektu pangiriman cepet.
- Rampung sing dibutuhake lan toleransi sing ketat kasedhiya.
- Luwih saka 20 set tingkat lanjut Panggilingan CNC mesin ing Ouzhan.

Jeneng Peralatan

Jinis Peralatan

Papan asal

Jumlah

Pusat panggilingan sumbu 5

MVR30

Jepang

1

Pusat panggilingan sumbu 4

SLC-1050-BT50

Jepang

5

Pusat panggilingan sumbu 3

AMS-MCV-450-BT40

Swiss

5

Pusat panggilingan sumbu 3

VMC-850-BT40

Cina

6

Pusat panggilingan sumbu 3

VMC-650-BT30

Cina

5

Pusat ngowahi

I5TE

Cina

4

Pusat ngowahi

CK7520A

Cina

3

Penggiling Silinder

1432×1500m

Cina

3

Penggiling Lumahing

M7130H

Cina

2

Gilingan tanpa pusat

M11200

Cina

2

Mesin broaching Keyway

YKS-30T

Cina

1

Pusat tandha laser

LSF20N

Cina

1

CMM

STRATO-Apex 9106

Jepang

1

Napa Pilih Layanan Penggilingan Ouzhan CNC
1. Peralatan Pabrikan Hi-Tech
Peralatan manufaktur inti kami diimpor saka Swiss lan Jepang, sing bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi presisi tinggi (± 0,01mm) lan murah Panggilingan CNC regane
2. Kapabilitas manufaktur macem-macem CNC
Saliyane panggilingan, kita duwe spesialisasi kanggo muter, lathing, ngebur, Layanan nguripake lan pabrik CNC, supaya sampeyan bisa entuk akeh pilihan Bagean mesin CNC saka tim sing dipercaya.
3. Kekuwatan R&D Kuat
Kita duwe 10 insinyur ing pusat R&D, kabeh kalebu dokter utawa profesor saka Universitas Sains lan Teknologi China. Kita bisa nawakake desain CNC lan layanan teknik CNC sing paling profesional.

CNC milling plastic parts

4. Kontrol Kualitas sing Ketat (ISO 9001: 2008)
Kita duwe personel & peralatan inspeksi profesional, miturut standar internasional kanggo produk sing bakal dites, lan nerbitake laporan tes rinci kanggo para pelanggan Bagean mesin CNC.
5. OEM & ODM Ditampa
Ukuran lan bentuk sing disesuaikan kasedhiya. Sugeng nuduhake gambar 2D utawa 3D saka gambar sampeyan Bagean mesin CNC bebarengan karo kita, ayo padha kerja bareng supaya urip luwih kreatif.

Apa Layanan Pabrik CNC & Cara Kerja Pabrik CNC

Panggilingan CNC yaiku proses manufaktur subtractif sing cepet mbusak bahan saka blok logam utawa plastik kanggo ngasilake bagean presisi kanthi toleransi sing ketat.

Penggilingan CNCpaling cocog kanggo proses sekunder utawa pagawean pungkasan kanggo mesin sing wis digawe mesin, menehi definisi utawa ngasilake fitur bagean, kayata bolongan, slot, lan utas. Nanging, proses kasebut uga digunakake kanggo mbentuk potongan bahan wiwit wiwitan nganti pungkasan. Ing kaloro kasus kasebut, proses panggilingan mboko sithik mbusak materi kanggo mbentuk bentuk lan bentuk bagean sing dikarepake. Kaping pisanan, alat kasebut ngethok potongan cilik - yaiku chip - saka bahan kerjane kanggo mbentuk kira-kira bentuk lan bentuk. Banjur, bahan kerja ngalami proses panggilingan kanthi akurasi sing luwih dhuwur lan kanthi presisi sing luwih lengkap kanggo ngrampungake bagean kanthi fitur lan spesifikasi sing pas. Biasane, bagean sing wis rampung mbutuhake pirang-pirang mesin kanggo entuk presisi lan toleransi sing dikarepake. Kanggo bagean sing luwih rumit kanthi geometris, pirang-pirang persiyapan mesin bisa dibutuhake kanggo ngrampungake proses pabrikan.

Bahan Penggilingan CNC - Bahan sing Digunakake kanggo Pabrik CNC
Bahan sing kasedhiya kanggo Milling CNC

Aluminium

Waja tahan karat

Baja ringan, Alloy & Alat

Plastik

Plastik sing dikuatake

Liyane materi

6061-T6

303

Baja entheng 1018

ABS

Garolite G-10 Garolite G-10 Garolite G-10 Garolite G-10

Kuningan C360 Kuningan C360

6082

304

Baja entheng 1045

Polipropilena

Polipropilena (PP) 30% GF

Tembaga C101 Tembaga C101

7075-T6

316L

Baja ringan A36

Nilon 6

Nylon 30% GF Nylon 30% GF Nylon 30% GF

Tembaga C110

5083

2205 Dupleks

Baja paduan 4140

Delrin (POM-H)

FR4

Titanium Kelas 1

5052

17-4

Baja paduan 4340

Acetal (POM-C)

 

Titanium Kelas 2

2014

15-5

Baja alat O1

PVC

 

Invar

2017

416

Baja alat A2

HDPE

 

Inconel 718 Inconel 718

6063

420

Baja alat A3

UHMWPE

 

Magnesium AZ31B Magnesium AZ31B

7050

430

Baja alat D2

Polikarbonat

 

 

A380

440C

Baja alat S7

PET

 

 

MIC 6

301

Baja alat H13

PTFE (Teflon)

 

 

Aplikasi Layanan lan Bagian Pabrik CNC

Aerospace

 Aeroangkasa

Airplane

Pesawat mabur 

Automobile

Mobil

Motorcycle

Sepedha motor

Watercraft

Kendaraan banyu

Train

Sepur 

Bicycle

Sepeda

Machinery

Mesin

Robots

Robot

Medical devices

Piranti medis

Optical devices

Piranti optik

Led lightning

Lampu kilat sing dipimpin

Aerogenerator

Aerogenerator

Fitness equipment

Piranti fitness

Valve & pipe

Katup & pipa

Petroleum Equip

Peralatan minyak bumi

Rampung lumahing Milling Ouzhan CNC
Mangkene pilihan macem-macem layanan finish permukaan logam sing dipilih kanggo bagean mesin panggilingan mesin kanggo nambah tampilan bagean, kelancaran permukaan, resistansi korosi, lan karakteristik liyane:

CNC Milling Surface Finishes
CNC Milling Surface Finishes1

① Kaya mesin (standar): ~ 125 RA µ ing (3.2 RA µm). Tandha alat suntingan bakal katon ing sisih kasebut.
② Gamelan: Bagean digawe mesin kanthi tarif pakan sing luwih murah kanggo nggayuh kasarasan permukaan ~ 62.5 RA µin (1,6 RA µm). Kekasaran permukaan bisa mudhun nganti ~ 32 RA 0.in (0.8RAµm) yen dijaluk.
③ Bead Blasted: Blasting bead nambah matte seragam utawa permukaan satin ing bagean mesin, mbusak kabeh tandha alat. Utamane digunakake kanggo tujuan estetika.
④ Cetha utawa Werna Anodisasi: Anodizing nambah lapisan keramik sing lancip, hard, non-konduktif ing permukaan aluminium, nambah korosi lan tahan ageman. Kasedhiya kanthi macem-macem warna.
⑤ Hardcoat Anodized: Anodizing Hardcoat ngasilake lapisan keramik sing luwih kenthel sing nyedhiyakake korosi lan tahan nyandhang banget. kanggo aplikasi fungsional.
⑥ Dilapisi Bubuk: Lapisan bubuk nambah lapisan polimer pelindung tipis sing kuat, nyandhang lan tahan karat ing permukaan bagean. Kasedhiya kanthi macem-macem warna.
⑦ Listrik: Elektrofishing minangka proses elektrokimia sing digunakake kanggo polesan, passivate lan deburr bagean logam. Iki migunani kanggo nyuda permukaan sing kasar.
⑧ Oksida ireng: Oksida ireng minangka lapisan konversi sing digunakake kanggo nambah resistansi korosi lan nyuda refleksi cahya.
⑨ Lapisan konversi kromat (Alodin / Chemfilm): Lapisan konversi Chromate digunakake kanggo nambah resistensi korosi paduan logam nalika njaga sifat konduktif.
⑩ Sikat: Sikat diprodhuksi kanthi polesan logam kanthi grit nyebabake finish satin tanpa arah.