Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Penggilingan bagean Steel Stainless

Katrangan singkat:

Komponen utama stainless steel yaiku karbon, kromium, nikel, lan sawetara unsur paduan kayata molibdenum, tembaga, lan nitrogen ditambahake. Elemen paduan utama ing stainless steel yaiku Cr (kromium), lan mung nalika isi Cr tekan nilai tartamtu, baja kasebut tahan resistansi korosi. Mula, umume stainless steel ngemot paling ora 10,5% Cr (kromium).


Detail Produk

Tag Produk

Baja panggilingan stainless steel CNC presisi panggilingan

Baja tahan karat uga ngemot unsur kayata Ni, Ti, Mn, N, Nb, Mo, Si, lan Cu. Baja tahan karat duweni ciri khas kayata kekuatan unik, tahan ageman tinggi, tahan karat unggul lan tahan karat. Mula, umume digunakake ing industri, mesin panganan, industri elektromekanik, industri alat rumah tangga lan dekorasi omah, industri penamat. Prospek pangembangan lan pangembangan baja tahan karat bakal dadi luwih wiyar, nanging aplikasi lan pangembangan stainless steel biasane ditemtokake dening derajat pangembangan teknologi perawatan permukaan.

CNC milling  Stainless Steel parts0101

Kaluwihane bagean saka giling stainless steel Ouzhan

- Proteksi ijo lan lingkungan, stainless steel bisa didaur ulang 100%, ora bakal nyebabake polusi lingkungan, lan kondusif kanggo pembangunan berkelanjutan; limbah stainless steel uga nduweni nilai ekonomi sing gedhe.
- Bahan kimia: resistensi kimia lan resistensi korosi elektrokimia paling apik ing antarane bahan baja, mung nomer loro kanggo paduan titanium.
- Sipat fisik: tahan panas, tahan suhu dhuwur, resistensi suhu sithik lan resistensi suhu ultra-endhek.
CNC milling  Stainless Steel part-0102
- Sifat mekanik: Miturut macem-macem jinis stainless steel, sifat mekanik beda. Baja tahan karat martensitik nduweni kekuatan lan kekerasan sing dhuwur, lan cocog kanggo pabrik komponen tahan korosi sing mbutuhake kekuatan dhuwur lan resistensi nyandhang dhuwur, kayata poros turbin hidrolik lan baja tahan karat. Pisau, bantalan baja tahan karat, lsp., Stainless steel austenit duwe plastisitas sing apik, dudu kekuwatan sing dhuwur nanging tahan karat paling apik ing antarane baja tahan karat. Cocog kanggo acara sing mbutuhake resistansi korosi nanging sifat mekanik sing kurang, kayata tanduran kimia lan tanduran pupuk. Bahan-bahan peralatan produksi asam sulfat lan asam hidroklorat, lsp., Mesthi uga bisa digunakake ing industri militer kayata kapal selam. Baja tahan karat Ferritic nduweni sifat mekanik moderat lan kurang kuwat, nanging tahan oksidasi lan cocog kanggo macem-macem bagian tungku industri.
- Kinerja proses: Baja tahan karat Austenit duwe kinerja proses paling apik. Amarga plastisitas sing apik, bisa diolah dadi macem-macem piring, tabung lan profil liyane, sing cocog kanggo proses tekanan. Baja tahan karat martensitik nduweni performa proses sing kurang apik amarga kekerasan sing dhuwur.

Layanan penggilingan stainless steel OEM khusus-Produsen pabrik panggilingan stainless steel China Shanghai

CNC milling  Stainless Steel parts0103

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, bisa ngolah baja tahan karat kanthi komponen penggilingan presisi tinggi sing stabil lan andal. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin manufaktur mesin panggilingan stainless steel sing sampurna. Kajaba iku, produk stainless steel pabrik CNC sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo produk penggilingan CNC stainless steel kanggo para pelanggan sing dihargai.

Apa gunane bagean panggilingan stainless steel

1. Bagian panggilingan stainless steel Austenit duwe kinerja komprehensif lan komprehensif, lan akeh digunakake ing panganan, peralatan kimia umum, lan energi atom;
2. Bagean gilingan baja tahan karat, umum digunakake ing bahan tahan pitting;
3. Bagian panggilingan waja stainless martensitik, digunakake kanthi akeh ing peralatan sing tahan karo asam sulfat, asam fosfat, asam format, lan asam asetat;
4. Bagian panggilingan stainless steel kromium-nikel-molibdenum, akeh digunakake ing panyulingan minyak, pupuk, kertas, minyak bumi, kimia lan industri liyane kanggo ngasilake penukar panas lan kondensor.

Kaluwihan saka layanan penggilingan stainless steel Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh produk baja tahan karat sing digiling CNC bisa uga dipriksa kanthi ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran transportasi liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo ngasilake bagian panggilingan stainless steel.
- Ouzhan duwe luwih saka mesin pamroses, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: