Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

CNC dadi baja karbon

Katrangan singkat:

Pusat mesin bagian puter pas banget kanggo ngolah jinis workpiece kayata bagean lengkung lan alat perkakas sing mlengkung. Bagian lengkung digunakake ing bidang industri, kayata agul-agul turbin, baling-baling kapal, produk industri kanthi permukaan kerucut silinder, lan liya-liyane. Umume, permukaan sing mlengkung diproses kanthi muter.


Detail Produk

Tag Produk

Baja karbon minangka paduan wesi-karbon kanthi isi karbon 0,0218% nganti 2,11%. Uga diarani baja karbon. Umume, uga ngemot silikon, mangan, belerang, lan fosfor. Umume, luwih akeh kandungan karbon saka waja karbon, saya akeh atose saya kuwat, nanging saya akeh plastisitas. Nguripake CNC baja karbon digunakake sacara umum lan cocog kanggo bagean mekanik. Ouzhan kanthi profesional bakal ngatur bagean mesin miturut gambar lan syarat sampeyan. 

CNC turning carbon steel01

Pusat Mesin Nglereni Baja Karbon Baja Steel Pusat Mesin

Kaluwihane Bagean Karbon Baja Karbon Ouzhan

- Regane murah, gampang diambu
- Teknologi pangolahan sing apik
- Nambah kinerja (C%, perawatan panas)
- Siklus produksi cepet, pangiriman cepet

CNC turning carbon steel02

Layanan putar baja karbon khusus OEM-Produsen komponen baja baja China China Shanghai

CNC turning carbon steel03

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, bisa ngolah baja karbon kanthi bagian balik presisi tinggi sing stabil lan andal. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin pabrikan bagean saka komponen baja baja karbon. Kajaba iku, produk baja baja karbon sing disedhiyakake kanthi ketat cocog karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake produk ngowahi baja karbon karbon kompetitif kanggo para pelanggan sing dihargai.

Ouzhan baja karbon bagean muter bagean mesin

(1) Turning cocok kanggo ngolah macem-macem permukaan internal lan eksternal sing bisa diputer. Rentang akurasi mesin yaiku IT13 ~ IT6, lan nilai kasar permukaan Ra 12,5 ~ 1.6.
(2) Alat puter nduweni struktur sing gampang lan gampang digawe, sing cocog kanggo pilihan materi alat lan sudut geometris miturut syarat proses. Sampeyan uga luwih trep kanggo ngasah lan nglumpukake lan mbongkar alat puter.
(3) Nguripake duwe adaptasi sing kuat kanggo struktur, materi, batch produksi, lsp. Saka workpiece, lan akeh digunakake. Saliyane ngowahi kabeh jinis baja, besi cor, lan logam non-ferrous, bisa uga ngowahi logam non-logam kayata fiberglass, bakelite, nilon lan sapanunggalane. Kanggo sawetara logam non-ferrous sing ora cocog kanggo digiling, alat ngowahi intan bisa digunakake kanggo muter kanthi apik, sing bisa entuk akurasi proses sing dhuwur lan nilai kekasaran permukaan cilik.
(4) Kajaba wates rata sing ora rata, sing paling akeh yaiku nglereni terus kanthi potongan salib sing padha. Mula, tenaga pemotongan ora owah sithik, proses pemotongan stabil, sing nyengkuyung nglereni kacepetan dhuwur lan nglereni kuat, lan nduweni efisiensi produksi sing dhuwur.

Kaluwihan saka layanan ngowahi baja karbon Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh produk baja karbon sing presisi CNC dadi inspeksi kualitas sing ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara transportasi liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
-Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe bagian puteran baja karbon presisi.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: