Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagean ngowahi CNC

Katrangan singkat:

Kuningan minangka campuran campuran tembaga lan seng. Iki minangka bahan sing cocog kanggo pabrik bagean mesin CNC (kalebu bagean putar CNC).


Detail Produk

Tag Produk

Kuningan CNC ngowahi proses presisi kuningan presisi

Turning Brass CNC umume digunakake kanggo nguripake benda kerja sing muter kanthi alat ngowahi. Drills, reamers, reamers, taps, die lan alat knurling uga bisa digunakake ing lathe kanggo proses sing cocog. Mesin bubut biasane digunakake kanggo poros mesin, disk, lengen klambi lan bahan kerja liyane kanthi permukaan sing muter. Iki minangka jinis pangolahan alat mesin sing paling akeh digunakake ing pabrik mesin lan pabrik perbaikan.

CNC turning parts5

Kaluwihan Bagian Kuningan Ouzhan Shanghai

- awet terus.
- resistensi nyandhang kuwat.
- Duktilitas sing apik.
- Keluwesan lan anti karat, toleransi cilik, presisi tinggi.
- Kekuwatan tarik banget, anti karat.
- Akurasi mesin puteran sing apik bisa nganti IT8 ~ IT6, lan tingkat kasar Ra bisa tekan 1,6 ~ 0,8μm.

CNC turning parts2

Layanan ngowahi kuningan kustom OEM - Produsen komponen kuningan China Shanghai Ouzhan CNC

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, bagean tliti kuningan sing diuripake CNC kanthi kualitas stabil lan andal bisa diproses. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin manufaktur bagian-bagian mesin kuningan sing sampurna. Kajaba iku, produk kuningan CNC sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo produk kuningan CNC kuningan kanggo para pelanggan sing dihargai.

CNC turning parts3

Aplikasi bagean tembaga kuningan

Mesin bubut biasane digunakake kanggo poros mesin, disk, lengen klambi lan bahan kerja liyane kanthi permukaan sing muter. Iki minangka jinis pangolahan alat mesin sing paling akeh digunakake ing pabrik mesin lan pabrik perbaikan.

CNC turning parts4

Keuntungan Layanan Ouzhan Kuningan Kuningan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh presisi produk kuningan sing digawe saka CNC tundhuk marang inspeksi kualitas sing ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran transportasi liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe bagean kuningan presisi.
- Ing bidang fittings kuningan, kauntungan paling gedhe yaiku produksi fittings kuningan, katup bola, lan liya-liyane, lan kita duwe kerjasama sing erat karo perusahaan-perusahaan utama ing Eropa, Korea Selatan, Thailand, lsp.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: