Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Plastik ngowahi plastik

Katrangan singkat:

Mesin plastik kalebu macem-macem bahan sing cocog kanggo mesin, nilon (PApolyamide), PC (polikarbonat), ABS (co-polyacrylonitrile-butadiene-styrene), PMMA (plexiglass, poly Acrylic methyl ester), polytetrafluoroethylene (F-4), epoxy (EP). Nalika milih bahan kanggo gambar desain, plastik rekayasa sing cocog kudu dipilih miturut lingkungan panggunaan lan syarat sing cocog karo bagean mesin CNC.


Detail Produk

Tag Produk

Kaluwihan saka bagean puter plastik

- Plastik duwe kapadhetan lan bobot entheng sing sithik.
- Kekuwatan spesifik sing dhuwur lan kaku tartamtu.
- Stabilitas kimia sing apik.
- Isolasi listrik sing apik.
- Pangurangan gesekan sing apik, resistensi gesekan lan pelumasan awake dhewe.
- Kinerja cetakan lan pewarnaan sing apik.
- Macem-macem sifat perlindungan fisik lan kimia.
- Ora gampang transfer panas lan duwe kinerja ngreksa panas sing apik.
- Biaya pabrik murah.

CNC turning plastic 1

Layanan putar plastik khusus OEM-Produsen komponen puteran plastik China Shanghai Shanghai

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, bisa ngolah komponen plastik sing presisi tinggi kanthi kualitas stabil lan andal. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin manufaktur bagean mesin puter plastik sing sampurna. Kajaba iku, produk plastik CNC sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo produk plastik CNC kanggo pelanggan sing dihargai.

CNC turning plastic 2

Fitur bagean saka plastik Ouzhan

Bahan sing digunakake kanggo bahan kerja presisi sing diproduksi ing pabrik pamrosesan mesin CNC dipérang dadi rong kategori: logam lan plastik teknik. Logam kalebu paduan aluminium, baja, tembaga, macem-macem paduan keras, lsp. Bahan-bahan umum ing tanduran pamrosesan mesin CNC yaiku plastik rekayasa kajaba bahan logam, lan bahan plastik nduweni sifat insulasi logam sing ora bisa diganti.

CNC turning plastic 3

Keuntungan Layanan Nguripake Plastik Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh produk plastik sing digawe saka CNC presisi kena inspeksi kualitas sing ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran transportasi liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe bagean plastik sing presisi.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: