Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Layanan nguripake CNC

Custom Precision CNC Turning Lathe Service-OEM / ODM Produsen Bagian China China Turning

Ouzhan minangka presisi profesional & pengalaman Layanan nguripake CNC pemasok, pabrikan, pedagang lan eksportir ing China, wis khusus nyedhiyakake profesional Layanan ngowahi OEM / ODM CNC kanggo kualitas apik nanging murah Bagean ngowahi CNC, Bagean lathe CNCutawa komponen mesin presisi tinggi kanthi mesin canggih lan operasi manual sing trampil. Kayata bagean lengen klambi, piring, poros, mesin cuci, baut, perlengkapan pipa, lsp. 

Kita maju Nguripake CNCpusat lan layanan khusus ndhukung macem-macem bahan, kalebu tembaga, stainless steel, baja karbon, aluminium, titanium lan plastik. Kita bakal tetep ngatur proses ngowahi tliti sing paling pas, kanggo memenuhi kabeh kebutuhan sampeyan, kita bisa asring nyuda biaya nganti paling gedhe. Adat kitaLayanan mesin CNC tansah priksa manawa para pelanggan nampa kualitas paling dhuwur CNC dadi bagean lan layanan sing paling dipikirake.

CNC-Turning-service

Kapabilitas lan Fitur Nguripake Precision CNC Ouzhan:

OuZhan duwe kemampuan kanggo nyedhiyakake layanan bubut CNC sing larang regane lan produk berkualitas presisi tinggi kanggo pirang-pirang proyek.

CNC-Turning-service1

- Dhukungan produksi kumpulan volume sedheng, medium nganti dhuwur

- Prototyping cepet lan manufaktur pungkasan

- Akurasi dimensi dhuwur, produktivitas kacepetan dhuwur lan reliabilitas dhuwur

- Macem-macem bahan logam lan plastik opsional

- Produktivitas sing kuwat lan wektu pangiriman cepet

- Rampung sing dibutuhake lan toleransi sing ketat kasedhiya

Napa Pilih Layanan Turning Ouzhan CNC

1. Peralatan Pabrikan Hi-Tech
Peralatan manufaktur inti kami diimpor saka Swiss lan Jepang, sing bisa menehi rega murah kanggo pelanggan.
2. Kapabilitas manufaktur macem-macem CNC
Saliyane muter, kita duwe spesialisasi ing panggilingan, lathing, pengeboran, puteran CNC lan layanan panggilingan, supaya sampeyan bisa entuk pilihan bagean saka mesin mesin CNC saka tim sing dipercaya.

CNC-Turning-service2

3. Kekuwatan R&D Kuat
Kita duwe 10 insinyur ing pusat R&D, kabeh kalebu dokter utawa profesor saka Universitas Sains lan Teknologi China. Kita bisa nawakake desain CNC lan layanan teknik CNC sing paling profesional.
4. Kontrol Kualitas sing Ketat (ISO 9001: 2008)
Kita duwe personel inspeksi kualitas profesional lan peralatan, miturut standar internasional kanggo produk sing bakal dites, lan nerbitake laporan tes rinci babagan bagean mesin CNC para pelanggan.
5. OEM & ODM Ditampa
Ukuran lan bentuk sing disesuaikan kasedhiya. Sugeng nuduhake gambar 2D utawa 3D bagean mesin CNC karo kita, ayo padha kerja bareng supaya urip luwih kreatif.

Dhaptar mesin Ouzhan CNC

Jeneng Peralatan

Jinis Peralatan

Papan asal

Jumlah

Pusat panggilingan sumbu 5

MVR30

Jepang

1

Pusat panggilingan sumbu 4

SLC-1050-BT50

Jepang

5

Pusat panggilingan sumbu 3

AMS-MCV-450-BT40

Swiss

5

Pusat panggilingan sumbu 3

VMC-850-BT40

Cina

6

Pusat panggilingan sumbu 3

VMC-650-BT30

Cina

5

Pusat ngowahi

I5TE

Cina

4

Pusat ngowahi

CK7520A

Cina

3

Penggiling Silinder

1432×1500m

Cina

3

Penggiling Lumahing

M7130H

Cina

2

Gilingan tanpa pusat

M11200

Cina

2

Mesin broaching Keyway

YKS-30T

Cina

1

Pusat tandha laser

LSF20N

Cina

1

CMM

STRATO-Apex 9106

Jepang

1

Apa Layanan Nguripake CNC & Cara Ngaktifake CNC

Nguripake CNCngasilake bagean kanthi fitur bentuke silinder kanthi ngilangi bahan saka rod logam utawa plastik nggunakake pemotong, latihan tengah utawa perkakas langsung. CNC Turning nggunakake mesin sing dikontrol komputer kanggo nggawe produk pungkasan sing beda. Proses kasebut nggunakake alat pemotong siji-titik sing nyisipake sejajar karo bahan sing bakal dipotong. Materi kasebut diputar kanthi ganti kacepetan lan alat nglereni traverses kanggo nggawe potongan silinder kanthi pangukuran sing pas. Iki digunakake kanggo nggawe saham bunder utawa tubular saka potongan materi sing luwih gedhe. Iki minangka proses otomatis lan kacepetan bisa dadi penyesuaian kanggo akurasi sing luwih gedhe tinimbang ngowahi bubut kanthi tangan.

Nalika nerangake proses puterane CNC, cara pembuatan subtraktif umume ditindakake ing lathe CNC utawa pusat putar. Sadurunge nglereni, G-code lan mesin puter kudu disiapake, banjur lebokake bilah stok kosong ing sisih ndhuwur spindle, chuck nyekel potongan kasebut nalika spindle muter. Kanthi spindle muter kanthi kacepetan tartamtu, pemotong putar siji-titik stasioner bakal pindhah ing jalur lurus sing sejajar karo poros rotasi lan mbusak material sing berlebihan, nyuda diameter blok, nemtokake ukuran lan nggawe finish sing lancar, kanggo entuk bagean pungkasan CNC khusus kanthi spesifikasi sing dikarepake.

Bahan Nguripake CNC - Bahan sing Digunakake kanggo CNC Lathes

Aluminium

Waja tahan karat

Baja ringan, Alloy & Alat

Plastik

Plastik sing dikuatake

Liyane materi

6061-T6

303

Baja entheng 1018

ABS

Garolite G-10

Kuningan C360

6082

304

Baja entheng 1045

Polipropilena

Polipropilena (PP) 30% GF

Tembaga C101

7075-T6

316L

Baja ringan A36

Nilon 6

Nylon 30% GF

Tembaga C110

5083

2205 Dupleks

Baja paduan 4140

Delrin (POM-H)

FR4

Titanium Kelas 1

5052

17-4

Baja paduan 4340

Acetal (POM-C)

 

Titanium Kelas 2

2014

15-5

Baja alat O1

PVC

 

Invar

2017

416

Baja alat A2

HDPE

 

Inconel 718 Inconel 718

6063

420

Baja alat A3

UHMWPE

 

Magnesium AZ31B Magnesium AZ31B

7050

430

Baja alat D2

Polikarbonat

 

 

A380

440C

Baja alat S7

PET

 

 

MIC 6

301

Baja alat H13

PTFE (Teflon)

 

 

Aplikasi Layanan lan Bagian Nguripake CNC

Aerospace

 Aeroangkasa

Airplane

Pesawat mabur 

Automobile

Mobil

Motorcycle

Sepedha motor

Watercraft

Kendaraan banyu

Train

Sepur 

Bicycle

Sepeda

Machinery

Mesin

Robots

Robot

Medical devices

Piranti medis

Optical devices

Piranti optik

Led lightning

Lampu kilat sing dipimpin

Aerogenerator

Aerogenerator

Fitness equipment

Piranti fitness

Valve & pipe

Katup & pipa

Petroleum Equip

Peralatan minyak bumi

Rampung lumahing Milling Ouzhan CNC
Mangkene pilihan macem-macem layanan finish permukaan logam sing sampeyan pilih kanggo bagean-bagean saka mesin CNC kanggo nambah tampilan bagean, kelancaran permukaan, resistansi korosi, lan karakteristik liyane:

CNC Milling Surface Finishes
CNC Turning service3

① Kaya mesin (standar): ~ 125 RA µ ing (3.2 RA µm). Tandha alat suntingan bakal katon ing sisih kasebut.
② Gamelan: Bagean digawe mesin kanthi tarif pakan sing luwih murah kanggo nggayuh kasarasan permukaan ~ 62.5 RA µin (1,6 RA µm). Kekasaran permukaan bisa mudhun nganti ~ 32 RA 0.in (0.8RAµm) yen dijaluk.
③ Bead Blasted: Blasting bead nambah matte seragam utawa permukaan satin ing bagean mesin, mbusak kabeh tandha alat. Utamane digunakake kanggo tujuan estetika.
④ Cetha utawa Werna Anodisasi: Anodizing nambah lapisan keramik sing lancip, hard, non-konduktif ing permukaan aluminium, nambah korosi lan tahan ageman. Kasedhiya kanthi macem-macem warna.
⑤ Hardcoat Anodized: Anodizing Hardcoat ngasilake lapisan keramik sing luwih kenthel sing nyedhiyakake korosi lan tahan nyandhang banget. kanggo aplikasi fungsional.
⑥ Dilapisi Bubuk: Lapisan bubuk nambah lapisan polimer pelindung tipis sing kuat, nyandhang lan tahan karat ing permukaan bagean. Kasedhiya kanthi macem-macem warna.
⑦ Listrik: Elektrofishing minangka proses elektrokimia sing digunakake kanggo polesan, passivate lan deburr bagean logam. Iki migunani kanggo nyuda permukaan sing kasar.
⑧ Oksida ireng: Oksida ireng minangka lapisan konversi sing digunakake kanggo nambah resistansi korosi lan nyuda refleksi cahya.
⑨ Lapisan konversi kromat (Alodin / Chemfilm): Lapisan konversi Chromate digunakake kanggo nambah resistensi korosi paduan logam nalika njaga sifat konduktif.
⑩ Sikat: Sikat diprodhuksi kanthi polesan logam kanthi grit nyebabake finish satin tanpa arah.