Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

CNC dadi Steel Baja

Katrangan singkat:

Komponen utama stainless steel yaiku karbon, kromium, nikel, lan sawetara unsur paduan kayata molibdenum, tembaga, lan nitrogen ditambahake. Elemen paduan utama ing stainless steel yaiku Cr (kromium), lan mung nalika isi Cr tekan nilai tartamtu, baja kasebut tahan resistansi korosi. Mula, umume stainless steel ngemot paling ora 10,5% Cr (kromium).


Detail Produk

Tag Produk

Baja stainless steel ngowahi bagean sing diowahi kanthi tliti stainless steel

 Baja tahan karat uga ngemot unsur kayata Ni, Ti, Mn, N, Nb, Mo, Si, lan Cu. Bagian putar cnc stainless steel akeh banget lan digunakake ing panganan, kimia, penerbangan lan konstruksi. Pemrosesan bubut minangka bagean saka proses mekanik. Pemrosesan bubut utamane nggunakake alat ngowahi kanggo ngowahi workpiece sing muter. Drills, reamers, reamers, taps, die lan alat knurling uga bisa digunakake ing lathe kanggo proses sing cocog. Mesin bubut biasane digunakake kanggo poros mesin, disk, lengen klambi lan bahan kerja liyane kanthi permukaan sing muter. Iki minangka jinis pangolahan alat mesin sing paling akeh digunakake ing pabrik mesin lan pabrik perbaikan.

CNC turning Stainless Steel04

Kaluwihan bagean saka stainless steel Ouzhan

- Proteksi ijo lan lingkungan, stainless steel bisa didaur ulang 100%, ora bakal nyebabake polusi lingkungan, lan kondusif kanggo pembangunan berkelanjutan; limbah stainless steel uga nduweni nilai ekonomi sing gedhe.
- Bahan kimia: resistensi kimia lan resistensi korosi elektrokimia paling apik ing antarane bahan baja, mung nomer loro kanggo paduan titanium.
- Sipat fisik: tahan panas, tahan suhu dhuwur, resistensi suhu sithik lan resistensi suhu ultra-endhek.
- Sifat mekanik: Miturut macem-macem jinis stainless steel, sifat mekanik beda. Baja tahan karat martensitik nduweni kekuatan lan kekerasan sing dhuwur, lan cocog kanggo pabrik komponen tahan korosi sing mbutuhake kekuatan dhuwur lan resistensi nyandhang dhuwur, kayata poros turbin hidrolik lan baja tahan karat. Pisau, bantalan baja tahan karat, lsp., Stainless steel austenit duwe plastisitas sing apik, dudu kekuwatan sing dhuwur nanging tahan karat paling apik ing antarane baja tahan karat. Cocog kanggo acara sing mbutuhake resistansi korosi nanging sifat mekanik sing kurang, kayata tanduran kimia lan tanduran pupuk. Bahan-bahan peralatan produksi asam sulfat lan asam hidroklorat, lsp., Mesthi uga bisa digunakake ing industri militer kayata kapal selam. Baja tahan karat Ferritic nduweni sifat mekanik moderat lan kurang kuwat, nanging tahan oksidasi lan cocog kanggo macem-macem bagian tungku industri.
- Kinerja proses: Baja tahan karat Austenit duwe kinerja proses paling apik. Amarga plastisitas sing apik, bisa diolah dadi macem-macem piring, tabung lan profil liyane, sing cocog kanggo proses tekanan. Baja tahan karat martensitik nduweni performa proses sing kurang apik amarga kekerasan sing dhuwur.

Layanan putar baja tahan karat OEM khusus-Produsen komponen puteran stainless steel China Shanghai

CNC turning Stainless Steel05

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, CNC presisi tinggi sing ngowahi bagean baja tahan karat kanthi kualitas stabil lan andal bisa diproses. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin pabrikan bagean mesin putar stainless steel. Kajaba iku, produk stainless steel sing digawe saka CNC sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo produk ngowahi CNC stainless steel kanggo para pelanggan sing dihargai.

Area aplikasi bagean puteran baja tahan karat:

Industri mobil, mobil, bus, sepur, mobil subway lan bagean liyane.

Lima pasar potensial kanggo stainless steel, kalebu industri banyu, industri konstruksi, industri alat rumah tangga, industri perlindungan lingkungan, lan fasilitas industri.

CNC turning Stainless Steel06

Kaluwihan saka layanan ngowahi stainless steel

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh produk presisi stainless steel CNC dadi inspeksi kualitas sing ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe bagean puteran baja tahan karat.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: