Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Ringkesan Perusahaan

Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd. dununge ana ing Bangunan 38, taman industri Jinguo, dalan 500 Zhenkang, distrik Jinshan, Shanghai, luwih saka 15 taun pengalaman mesin CNC profesional ing Shanghai, utamane ing panggilingan CNC, CNC nguripake, Mesin penggilingan, mesin CNC, mesin CNC sumbu 4/5, grinding permukaan, Laser cutting, las bending logam Sheet lan liya-liyane. Perusahaan kita jembaré 1.200 meter persegi, jumlah karyawan udakara 30, 10 manajer teknis, 5 inspektur kualitas. Peralatan produksi utama luwih saka 30 set.

Features of CNC Machine

Fitur Mesin CNC
1. Fitur penting mesin CNC
Penting, dicathet ing kene manawa alat mesin CNC biasane kasedhiya karo wadhah pangowahan alat otomatis lan kontrol program. Mula, kabukten yen proses operasional luwih konsentrat ing alam. Ing kabeh mesin CNC, sistem pangukuran elektronik digunakake ing saben sumbu kontrol. Sistem pangukuran biasane digunakake ing mesin CXNC kanggo ngenali posisi slide ing slideway.

Sistem kasebut uga duwe peran penting ing orienting tabel spindle lan ngukur kacepetan spindle sing nyata. Kontrol CNC minangka komponen utama mesin CNC. Kontrol CNC anyar dikembangake kanggo aplikasi sederhana sing ana gandhengane karo pusat mesin lan panggilingan. Saliyane, kontrol numerik komputer majeng ngidini kontrol liyane sing akurat karo macem-macem sumbu, saéngga bisa interpolasi posisi kanthi luwih cepet. Dadi, ayo ndeleng sawetara fitur utama mesin CNC.

2

2. Sistem pelumasan otomatis

Perlu dielingake ing kene yen sampeyan bisa entuk linuwih saka alat mesin sing gumantung karo jadwal perawatan lan pelumasan rutin. Minangka kasunyatan sing umum ditemokake yen pelumasan bantalan sing ora nyukupi bakal nyebabake kerusakan prematur. Kajaba iku, pelumasan sing ora nyukupi uga bisa ngrusak rel trek. Kanthi tembung liyane, yen ora ana pelumasan, stabilitas mesin bakal mudhun.

Biasane, ndandani biaya sing ana gandhengane karo mesin CNC cukup larang. Mula, dadi wajar yen milih mesin CNC sing dilengkapi mekanisme pelumasan awake. Iki uga diarani pelumasan otomatis, ing endi saben prewangan disambungake menyang manifold tengah. Dispenser pelumasan kanthi otomatis nyedhiyakake pakan minyak sing bisa diprogram lan tekanan kanggo saben bantalan.

3. Transitivitas proses mesin CNC luwih apik
Sawise debugging lan verifikasi proses pemotongan tes, transitivitas mesin CNC bisa digunakake kanggo ngirit wektu kritis lan njamin kualitas ing wektu sing padha. Kajaba iku, proses kasebut bisa digunakake minangka template kanggo pamroses sabanjure bagean liyane sing padha. Mula, kanthi fitur transitif mesin CNC, macem-macem alur kerja ing industri bisa dilancarake.

4. Pilihan spindle ing mesin CNC
Mesin CNC sumbu 3 lan sumbu 5 uga duwe pilihan sing luwih lengkap nalika kontekse babagan spindel. Spindle HSD lan Perske wis dadi masalah ing mesin mesin CNC. Efisien lan bisa entuk akeh kanthi njamin tliti sing paling akeh sekaligus. Kajaba iku, pompa vakum minangka fitur opsional ing mesin CNC. Pompa vakum ngasilake kekuwatan lan stabilitas kanggo panyiapan mesin CNC.

5. Setelan dawa alat otomatis
Setter dawa alat kanthi otomatis bisa nggawe mesin 3 sumbu lan 5 sumbu CNC luwih efisien. Sistem pangukuran dawa akurat banget. Kajaba iku, kalebu M-Code siji sing nglakokake pilihan alat ing lingkungan otomatis. Salajengipun, posisi alat kanggo posisi pangukuran probe bisa disetel kanthi pitulung saka alat dawa dawa alat. Nalika pamriksan ndeteksi mesin, dawane alat sing diukur kanthi individu bakal disimpen kanthi otomatis ing tabel offset alat Fagor.

Transitivity of CNC machining process is better
Spindle options in CNC machining
Automated tool length setters

6. Kontrol Fagor
Kontrol fagor uga dadi komponen integral saka mesin sumbu 3 lan sumbu 5. Sanajan umume mesin CNC dilengkapi fungsi iki, pabrikan liyane ora instal sadurunge ing mesin CNC. Yen mesin CNC sampeyan ora duwe Kontrol Fagor, luwih becik sampeyan tuku saka supplier pihak katelu.

7. Penting kanggo mbukak tes sadurunge sadurunge diwiwiti karo proses manufaktur
Cetha, lingkungan runtime mesin CNC kanthi otomatis. Iki minangka sebab manawa manungsa kudu menehi perhatian marang keamanan lan kualitas. Kanthi tembung liyane, proses mesin sing ana gandhengane karo CNC kudu memenuhi kriteria operasional lan produksi ing tes uji coba. Tes uji coba sadurunge diwiwiti karo proses produksi bakal nylametake sampeyan saka akeh masalah.

Fagor Controls
Fagor Controls1

Kauntungan saka Ouzhan

1. Ouzhan duwe luwih saka 30 set mesin CNC canggih, umume diimpor saka Swiss lan Jepang, akurasi bisa nganti 0,01mm.

Advantage.jpg1
Advantage1

2. Ouzhan saiki duwe luwih saka 30 buruh lan luwih saka 10% duwe gelar Master utawa Dokter. Sepuluh insinyur kita kabeh lulus saka universitas Cina paling dhuwur sing duwe mesin lan duwe ilmu profesional sing sugih. Personel perdagangan manca negara kita yaiku lulusan profesional perdagangan internasional, mahir ing proses perdagangan manca. Loro departemen perusahaan kita bisa saling mbantu lan menehi layanan sing paling apik .

3. Ouzhan duwe pabrik mesin CNC dhewe, amarga pabrik kita didegake ing Shanghai ing taun 2005, kita wis nggunakake pengalaman lan ilmu sajrone puluhan taun ing bidang mesin CNC kanggo entuk pangenalan akeh pelanggan. Kayata Trutzschler, iGuzzini, SafeFire, FujiXerox, Ghrepower, Reco lan liya-liyane.

Advantage.jpg2