Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Kontak

OUZHAN TRADE (SHANGHAI) CO., LTD

Alamat

Lantai 1, Bangunan 38, No. 500 Zhenkang Road, Distrik Jinshan, Shanghai

Telpon

+86 15021906616

+86 13816310223

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita