Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian casting casting kuningan kustom

Katrangan singkat:

Kuningan minangka campuran campuran tembaga lan seng, lan bahan sing cocog kanggo manufaktur bagean sing wis diproses (kalebu bagean casting mati).


Detail Produk

Tag Produk

Bagian mesin pemotong kuningan khusus-presisi bagean mesin pemrosesan casting mati

Casting casting dicekak minangka casting casting, yaiku cara casting ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruangan penet, rongga cetakan baja diisi kanthi kecepatan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting. Karakteristik utama casting casting sing mbedakake karo cara casting liyane yaiku tekanan dhuwur lan kacepetan dhuwur. Kuningan biasa duwe macem-macem panggunaan, kayata sabuk tangki banyu, pasokan banyu lan pipa got, medali, bellows, tabung serpentine, tabung kondensor, casing peluru, lan macem-macem produk pukulan bentuk kompleks, bagean hardware cilik, lan liya-liyane. konten mundhak saka H63 nganti H59, bisa tahan kanthi proses panas, lan umume digunakake ing macem-macem bagian mesin lan peralatan listrik, alat stamping lan alat musik.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Custom brass die casting parts0303
Custom brass die casting parts0404

Kaluwihan bagean saka casting mati kuningan Shanghai Ouzhan

- Casting duwe akurasi dimensi sing apik banget

- Ngurangi utawa nyingkiri proses mekanik sekunder, kacepetan produksi cepet

- Bisa nggawe logam fluiditas tinggi

- Fleksibel lan anti karat

- Gampang dibentuk

- Kekuwatan tarik banget, anti karat

- Sawise mbukak cetakan, produk dibentuk kanthi cepet lan siklus ngganggu

Custom brass die casting parts

Bagian mesin casting casting kuningan kustom

Materi Kuningan, tembaga abang, tembaga abang, cupronickel, lsp.
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Perawatan permukaan kuningan bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata proses elektroplasi, proses lapisan emas, proses ukiran, elektrolisis
Proses utama Pemrosesan casting mati
Kontrol kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan
Panganggone Maneka bagean mesin lan peralatan listrik, stamping komponen lan alat musik, lsp.
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: