Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Aksesoris mesin panggilingan kuningan khusus

Katrangan singkat:

Kuningan minangka paduan sing kasusun saka tembaga lan seng, lan minangka bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin CNC (kalebu bagean pabrik giling). Penggilingan CNC kuningan yaiku nyelehake siji utawa sepotong piring ing spindle ing ngisor spindle, lan spindle kasebut dilengkapi alat pemotong. Polishing kuningan dipérang dadi polishing kimia kuningan lan polesan fisik kuningan.


Detail Produk

Tag Produk

Bagian mesin pengolahan kuningan polesan khusus

Custom polished brass milling parts machining accessories1

Alesan kenapa kuningan dadi ireng sawise polesan:suhu dhuwur sing digawe gesekan sajrone polesan nggawe tembaga reaksi karo oksigen kanggo ngasilake oksida tembaga ireng. Sawise polesan, bagean tembaga dilebokake menyang solusi passivation tembaga kanthi kacepetan paling cepet. Tujuan utama pasif yaiku nyegah karat lan perubahan warna. Sawise perawatan passivasi, bagean tembaga bisa tetep katon padhang suwene suwe tanpa oksidasi lan perubahan warna, lan nyegah korosi Efek triple bisa entuk resistensi tes semprotan uyah sing luwih dhuwur tanpa mengaruhi konduktivitas listrik.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Custom polished brass milling parts machining accessories01

Keuntungan saka Shanghai Ouzhan kuningan digiling bagean

- awet terus.
- resistensi nyandhang kuwat.
- Duktilitas sing apik.
- Fleksibel lan anti karat.
- Gampang dibentuk.
- Kekuwatan tarik banget, anti karat.
- Kuningan uga atose luwih dhuwur tinimbang perak, dadi luwih praktis lan awet.
- Kuningan luwih aman tinimbang emas. Kuningan luwih awet tinimbang wesi.

Custom polished brass milling parts machining accessories0101
Custom polished brass milling parts machining accessories0102

Aksesoris pemrosesan bagian panggilingan kuningan mekanik khusus

Materi

Kuningan, tembaga abang, tembaga abang, cupronickel, lsp.

Toleransi

+/- 0,01mm

Perawatan lumahing

Perawatan permukaan kuningan bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata proses elektroplasi, proses nutupi emas, proses ukiran, polishing elektrolitik

Proses utama

Panggilingan CNC 

Kontrol kualitas

Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan

Panganggone

Pangolahan logam larang, bagean presisi

Gambar khusus

Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: