Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Aksesoris mesin bagian kuningan sing dipoles khusus

Katrangan singkat:

Kuningan minangka campuran campuran tembaga lan seng. Iki minangka bahan sing cocog kanggo pabrik bagean mesin CNC (kalebu bagean putar CNC).


Detail Produk

Tag Produk

Bagian mesin pemrosesan kuningan polesan kustom

Turning Brass CNC umume digunakake kanggo nguripake benda kerja sing muter kanthi alat ngowahi. Drills, reamers, reamers, taps, die lan alat knurling uga bisa digunakake ing lathe kanggo proses sing cocog. Mesin bubut biasane digunakake kanggo poros mesin, disk, lengen klambi lan bahan kerja liyane kanthi permukaan sing muter. Iki minangka jinis pangolahan alat mesin sing paling akeh digunakake ing pabrik mesin lan pabrik perbaikan. Layanan putar CNC kuningan sing polesan kalebu polesan mekanik lan polesan kimia.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Custom polished brass turning parts machining accessories2
Custom polished brass turning parts machining accessories3

Kaluwihan Bagian Ouzhan Kuningan Shanghai Dipoles

- awet terus.
- Nambah kekasaran permukaan.
- Lumahing sing luwih alus.
- Nambah sifat fisik lan mekanik bagean.
- Ngapikake gloss lan padhange permukaan supaya bisa memenuhi persyaratan produksi sing luwih resik.
- Temtokake syarat dekorasi penampilan.

Mesin polesan kustom aksesoris pemrosesan kuningan

Materi

Kuningan, tembaga abang, tembaga abang, cupronickel, lsp.

Toleransi

+/- 0,01mm

Perawatan lumahing

Perawatan permukaan kuningan bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata proses elektroplasi, proses nutupi emas, proses ukiran, polishing elektrolitik

Proses utama

Pangolahan ngowahi CNC

Kontrol kualitas

Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan

Panganggone

Pangolahan logam larang, bagean presisi, kustomisasi bagean kuningan presisi

Gambar khusus

Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: