Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Alat Palsukan Ekstrusi Panas Kustom

  • Custom Hot Extrusion Forged Parts

    Alat Palsukan Ekstrusi Panas Kustom

    Kuningan minangka campuran campuran tembaga lan seng, lan bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin (kalebu bagean palsu). Casting casting dicekak minangka forging, yaiku cara casting ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruangan penet, rongga cetakan baja diisi kanthi kecepatan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting.