Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian lenturan logam lembaran khusus

Katrangan singkat:

Bagéyan logam lembaran kalebu mlengkung, ngolah ngowahi sudut lembaran utawa piring. Kayata mlengkung piring dadi bentuk V, bentuk U, lsp. Bagian logam lembar minangka produk sing diproses kanthi teknologi sheet metal. Kita ora bisa nindakake tanpa komponen logam ing endi wae. Bagéyan logam lembaran yaiku liwat gulungan tenaga filamen, pemotongan laser, pamrosesan abot, ikatan logam, gambar logam, pemotongan plasma, Las presisi, pembentuk gulungan, pembengkokan logam lembaran, penempaan mati, pemotongan jet banyu, pengelasan presisi.


Detail Produk

Tag Produk

Bagian mesin bending logam lembaran khusus-bagean mesin pemrosesan lentur lembaran logam

Logam lembar ditegesi minangka: sheet metal minangka proses kerja sing adhem kanggo lembaran logam (biasane ing ngisor 6mm), kalebu gunting, pukulan / motong / senyawa, lempitan, pengelasan, paku keling, splicing, lan formasi (kayata awak mobil). Fitur sing penting yaiku kekandelan seragam saka bagean sing padha. Produk logam lembaran duwe ciri bobot entheng, kekuatan dhuwur, konduktivitas listrik, biaya murah, lan kinerja produksi massal sing apik. Dheweke duwe macem-macem panggunaan. Pemrosesan logam lembaran wis akeh digunakake ing bidang elektronik, komunikasi, industri otomotif, lan peralatan medis. Contone, ing kasus komputer, ponsel, lan MP3, sheet metal minangka bagean sing penting banget. Kajaba iku, digunakake ing produksi peralatan medis, lan uga digunakake ing awak mobil lan truk (truk), pesawat pesawat lan swiwi, tabel medis, atap bangunan (konstruksi) lan akeh aplikasi liyane.

9378798284_1005451639.400x400

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Custom sheet metal bending parts0101
Custom sheet metal bending parts0202

Kauntungan saka bagean otomatisasi lentur logam sheet Ouzhan Shanghai

- Pangurangan atos
- Lumahing rata
- Éling pirang-pirang fungsi kayata deburring, chamfering, polishing, ngumbah, lsp
- Kanggo bagean sing ora teratur, pojok wuta, kesenjangan, lan liya-liyane, kayata bolongan lan tabung, bisa dipoles
- Wektu sing disesuaikan, kacepetan proses cepet, operasi sing gampang lan aman
- Penyesuaian frekuensi variabel kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan polesan

Bagéan mesin lentur logam lembaran khusus

Materi Pelat sing digulung adhem, piring galvanis, stainless steel, paduan aluminium lan aluminium murni, paduan tembaga lan tembaga murni, teknologi pemrosesan permukaan stainless steel
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Perawatan lumahing ditindakake miturut karakteristik bahan baku lan kebutuhan pelanggan kanggo entuk efek sing apik lan awet.
Proses utama Pemrosesan lentur logam lembar
Kontrol kualitas Kontrol Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat mesin ukur dikontrol kanthi ketat.
Panganggone Pemrosesan logam lembaran wis akeh digunakake ing peralatan elektronik, komunikasi, industri otomotif, peralatan medis lan bidang liyane, kayata kasus komputer, ponsel, manufaktur peralatan medis, awak mobil lan truk (truk), pesawat pesawat lan sayap, meja Medis, atap bangunan (konstruksi) lan akeh aplikasi liyane
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane