Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagéan stamping logam lembar kustom

Katrangan singkat:

Bagéyan logam lembar kalebu pérangan stamping. Bagéyan logam lembar minangka produk sing diproses nganggo teknologi sheet metal. Kita ora bisa nindakake tanpa komponen logam ing endi wae. Bagéyan logam lembar yaiku liwat gulungan tenaga filamen, pemotongan laser, pamrosesan abot, ikatan logam, lan gambar logam. Diprodhuksi kanthi nggambar, nglereni plasma, nglereni presisi, mbentuk gulung, lentur logam sheet, forging die, nglereni jet banyu, lan welding presisi.


Detail Produk

Tag Produk

Bagian mesin stamping logam lembaran khusus presisi mesin pemrosesan lembaran logam lembaran

Definisi ing jurnal profesional asing bisa netepake sheet metal minangka: sheet metal minangka proses kerja sing adhem kanggo sheet metal (biasane ing ngisor 6mm), kalebu gunting, pukulan / nglereni / compounding, lempitan, welding, riveting, lan splicing, Forming ( kayata awak mobil), lsp. Fitur sing penting yaiku kekandelan sing padha karo bagean sing padha. Produk logam lembaran duwe ciri bobot entheng, kekuatan dhuwur, konduktivitas listrik, biaya murah, lan kinerja produksi massal sing apik. Dheweke duwe macem-macem panggunaan. Pemrosesan logam lembaran wis akeh digunakake ing bidang elektronik, komunikasi, industri otomotif, lan peralatan medis. Contone, ing kasus komputer, ponsel, lan MP3, sheet metal minangka bagean sing penting banget. Kajaba iku, digunakake ing produksi peralatan medis, lan uga digunakake ing awak mobil lan truk (truk), pesawat pesawat lan swiwi, tabel medis, atap bangunan (konstruksi) lan akeh aplikasi liyane.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Custom sheet metal stamping parts0101
Custom sheet metal stamping parts0303
Custom sheet metal stamping parts0202
Custom sheet metal stamping parts0404

Kauntungan saka bagean otomatisasi stempel logam sheet Ouzhan Shanghai

- Iki bisa nyadari kombinasi fleksibel saka macem-macem mesin doyo, lan pemuatan otomatis lan pembongkaran lan clamping benda kerja kanthi sawetara derajat kebebasan bisa memenuhi persyaratan proses produksi sing angel;
- Iki bisa dilengkapi inspeksi visual industri CCD kanggo mujudake gaweyan kompleks sing gratis;
- Iki bisa nyadari produksi massal terus-terusan saka siji bahan kerja, lan bisa nyadari produksi konversi otomatis macem-macem jinis lan batch cilik;
- Kesesuaian sing dhuwur, kanggo nggayuh komunikasi karo peralatan liyane kayata alat mesin CNC, PLC, sensor eksternal, lan kanggo entuk kontrol urutan sing aman lan andal liwat program;
- Versatilitas: anti-tabrakan kinerja tinggi, inspeksi produk, sumbu eksternal, paletisasi lan fungsi opsional liyane;
- Garis produksi otomatis multi-online lan tata letak pabrik "digital" bisa gampang diwujudake, ngirit tenaga kerja lan ningkatake citra teknis produksi pabrik.

Bagian mesin stamping logam lembaran kuningan khusus

Materi Lembaran sing digulung adhem, lembaran galvanis, stainless steel, paduan aluminium lan aluminium murni, paduan tembaga lan tembaga murni, teknologi pemrosesan permukaan stainless steel
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Miturut karakteristik bahan baku lan kebutuhan pelanggan, perawatan lumahing bumi ditindakake kanggo nggayuh efek sing apik lan awet.
Proses utama Pangolahan stamping logam lembar
Kontrol kualitas Kontrol Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat mesin ukur dikontrol kanthi ketat.
Panganggone Pemrosesan logam lembaran wis akeh digunakake ing peralatan elektronik, komunikasi, industri otomotif, peralatan medis lan bidang liyane, kayata kasus komputer, ponsel, manufaktur peralatan medis, awak mobil lan truk (truk), pesawat pesawat lan sayap, meja Medis, atap bangunan (konstruksi) lan akeh aplikasi liyane
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane