Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagean palsu baja karbon khusus

Katrangan singkat:

Baja karbon minangka paduan wesi-karbon kanthi isi karbon 0,0218% nganti 2,11%. Uga diarani baja karbon. Umume, uga ngemot silikon, mangan, belerang, lan fosfor. Umume, luwih akeh kandungan karbon saka waja karbon, saya akeh atose saya kuwat, nanging saya akeh plastisitas. Forging baja baja karbon digunakake sacara umum, cocog kanggo bagean mekanik.


Detail Produk

Tag Produk

OEM karbon baja forging bagean-tliti baja karbon forging bagean mesin Processing

Customized carbon steel forged parts0101

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Customized carbon steel forged parts0202
Customized carbon steel forged parts0303

Kaluwihan bagean saka baja karbon Ouzhan Shanghai

- Casting duwe akurasi dimensi sing apik banget
- Nambah kekuatan mekanik
- Bisa nggawe logam fluiditas tinggi
- Fleksibel lan anti karat
- Pemanfaatan logam dhuwur
- Kekuwatan tarik banget, anti karat
- kisaran suhu penempaan sempit; konduktivitas termal sing apik

Bagian-bagian mekanik palsu baja karbon

Materi Baja karbon
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Perawatan lumahing baja karbon bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata proses elektroplating, proses nutupi emas, proses ukiran, elektrolisis
Proses utama Proses penempaan
Kontrol kualitas Kontrol Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat mesin ukur dikontrol kanthi ketat.
Panganggone Wilayah aplikasi kalebu pemalsuan pesawat, mesin diesel, Yongxinsheng Forgings, khusus kanggo pemrosesan pemalsuan ing macem-macem bidang, pengapian laut, pemalsuan senjata, petrokimia, pemalsuan pertambangan, pengapuran tenaga nuklir
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane