Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagean mesin pengolahan kuningan electroplated bagean mesin Processing

Katrangan singkat:

Kuningan minangka paduan sing kasusun saka tembaga lan seng, lan minangka bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin CNC (kalebu bagean pabrik giling). Penggilingan CNC kuningan yaiku nyelehake siji utawa sepotong piring ing spindle ing ngisor spindle, lan spindle kasebut dilengkapi alat pemotong. Plating tembaga dipérang dadi rong cara: plating tembaga alkali lan plating tembaga asam. Iki minangka lapisan pra-plating sing paling akeh digunakake ing industri electroplating, kalebu solder timah, paduan timah timah, lan casting mati seng ing plating nikel, emas, lan perak. Tembaga dilapisi sadurunge kanggo nambah adhesi plating.


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan bagean khusus Ouzhan : Dilapisi kuningan kuningan

2
图片2
图片3

Kaluwihan Bagian Penggilingan Elektrik Shanghai Ouzhan Kuningan :

- awet terus
- Anti-oksidasi
- resistensi nyandhang kuwat
- Nambah adhesi lapisan
- Lapisan tembaga sing tliti lan lancar
- Lindhungi sisih ndhuwur bahan kerjane
- Tambah kaendahan

Customized electroplated brass milling parts processing machinery parts5

Aksesoris pemrosesan bagian mesin penggilingan kuningan khusus

Materi Kuningan, tembaga abang, tembaga abang, cupronickel, lsp.
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Perawatan permukaan kuningan bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata proses elektroplasi, proses nutupi emas, proses ukiran, polishing elektrolitik
Proses utama Panggilingan CNC 
Kontrol kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan
Panganggone Pemprosesan logam larang regane, bagean cnc khusus sing disesuaikan, bagian mesin cnc kuningan
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane