Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian mesin pemrosesan kuningan elektroplated khusus

Katrangan singkat:

Kuningan minangka campuran campuran tembaga lan seng. Iki minangka bahan sing cocog kanggo pabrik bagean mesin CNC (kalebu bagean putar CNC).


Detail Produk

Tag Produk

Bagian-bagian mesin pemrosesan kuningan elektroplating

Turning Brass CNC umume digunakake kanggo nguripake benda kerja sing muter kanthi alat ngowahi. Drills, reamers, reamers, taps, die lan alat knurling uga bisa digunakake ing lathe kanggo proses sing cocog. Mesin bubut biasane digunakake kanggo poros mesin, disk, lengen klambi lan bahan kerja liyane kanthi permukaan sing muter. Iki minangka jinis pangolahan alat mesin sing paling akeh digunakake ing pabrik mesin lan pabrik perbaikan.

Tampilan bagean khusus Ouzhan: Kuningan berlapis nikel

Customized electroplated brass turning parts processing machinery parts-0101
Customized electroplated brass turning parts processing machinery parts-0104
Customized electroplated brass turning parts processing machinery parts-0102
Customized electroplated brass turning parts processing machinery parts-0105
Customized electroplated brass turning parts processing machinery parts-0103

Keuntungan bagean saka Shanghai Ouzhan Kuningan Elektroplated

- awet terus
- Anti-oksidasi
- resistensi nyandhang kuwat
- Nambah adhesi lapisan
- Lapisan tembaga sing tliti lan lancar
- Lindhungi sisih ndhuwur bahan kerjane
- Tambah kaendahan

Mesin plating khusus aksesoris pemrosesan kuningan

Materi

Kuningan, tembaga abang, tembaga abang, cupronickel, lsp.

Toleransi

+/- 0,01mm

Perawatan lumahing

Ana macem-macem bentuk elektroplating, kayata plating emas lan plating perak, plating nikel lan plating titanium, lsp. Gumantung karo sifat bagean lan bahan pamrosesan.

Proses utama

Pangolahan ngowahi CNC

Kontrol kualitas

Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan

Panganggone

Pemprosesan logam larang regane, bagean cnc khusus sing disesuaikan, bagian mesin cnc kuningan

Gambar khusus

Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: