Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Aksesoris pemrosesan komponen kuningan mekanik khusus

Katrangan singkat:

Komponen panggilingan presisi ing mesin kuningan saka mesin CNC cocog kanggo peralatan industri, omah cerdas, komunikasi lan komputer.


Detail Produk

Tag Produk

Aksesoris pangolahan bagian panggilingan kuningan mekanik emas sing dilapisi emas

Kuningan minangka paduan sing kasusun saka tembaga lan seng, lan minangka bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin CNC (kalebu bagean pabrik giling). Penggilingan CNC kuningan yaiku nyelehake siji utawa sepotong piring ing spindle ing ngisor spindle, lan spindle kasebut dilengkapi alat pemotong. Sipat mekanik nglereni uga luwih penting tinimbang bahan kuningan. Tabung tembaga mulus sing digawe saka kuningan alus lan tahan tahan nyandhang.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Customized mechanical brass milling parts processing accessories-2
Customized mechanical brass milling parts processing accessories3

Kaluwihan bagean saka giling emas sing dilapisi emas Ouzhan Shanghai

- awet terus.
- resistensi nyandhang kuwat.
- Duktilitas sing apik.
- Fleksibel lan anti karat.
- Gampang dibentuk.
- Kekuwatan tarik banget, anti karat.
- Kuningan uga luwih angel dibanding emas, lan luwih praktis lan awet.
- Kuningan luwih aman tinimbang emas. Kuningan luwih awet tinimbang wesi.

Customized mechanical brass milling parts processing accessories4
Customized mechanical brass milling parts processing accessories5

Aksesoris pangolahan bagian panggilingan kuningan mekanik emas sing dilapisi emas

Materi

Kuningan, tembaga abang, tembaga abang, cupronickel, lsp.

Toleransi

+/- 0,01mm

Perawatan lumahing

Ana macem-macem bentuk elektroplating, kayata plating emas lan plating perak, plating nikel lan plating titanium, lsp. Gumantung karo sifat bagean lan bahan pamrosesan.

Proses utama

Pangolahan ngowahi CNC

Kontrol kualitas

Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan

Panganggone

Pemprosesan logam larang regane, bagean cnc khusus sing disesuaikan, bagian mesin cnc kuningan

Gambar khusus

Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: