Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Aksesoris pemrosesan bagian-bagian baja karbon mekanik khusus

Katrangan singkat:

Baja karbon minangka paduan wesi-karbon kanthi isi karbon 0,0218% nganti 2,11%. Uga diarani baja karbon. Umume, uga ngemot silikon, mangan, belerang, lan fosfor. Umume, luwih akeh kandungan karbon saka waja karbon, saya akeh atose saya kuwat, nanging saya akeh plastisitas. Nguripake CNC baja karbon digunakake sacara umum, lan cocog kanggo bagean mekanik.


Detail Produk

Tag Produk

Bagian-bagian mesin pemrosesan baja karbon khusus

Mesin bubut CNC bisa ngolah bentuk awak sing kompleks. Bagéan sing diuripake minangka jinis bagean sing diproses ing bubut kanthi bubut, lan bentuk lan ukuran kothong diganti kanthi gerakan rotasi benda kerja lan gerakan linear utawa sudhut mlengkung alat, lan diproses kanggo nyukupi sarat saka gambar. Pelanggan terkemuka Ouzhan nyedhiyakake layanan khusus kanggo mesin putaran baja karbon.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Chinese manufacturer cnc custom carbon steel milled parts_7
Chinese manufacturer cnc custom carbon steel milled parts_8

Kauntungan saka baja karbon Shanghai Ouzhan dadi bagean

- Kekuwatan tarik
- Kekuwatan Hasil
- Kekuwatan lemes
- Resistensi efek

Aksesoris pemrosesan bagian-bagian baja karbon mekanik khusus

Toleransi

+/- 0,01mm

Perawatan lumahing

Perawatan permukaan baja karbon bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, nggambar kawat, polesan, passivation permukaan, pickling, degreasing agen degreasing lan degreasing,

Proses utama

 Pre-treatment → passivation (miturut peraturan proses) → siram (banyu adhem utawa siram banyu panas) → netralisasi → perawatan pangatusan

Kontrol kualitas

Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan

Panganggone

Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat ngukur mesin dikontrol kanthi ketat.

Panganggone produksi massal bagean cilik kanthi bentuk sing kurang rumit, kayata sekrup, kacang, sendi pipa, lan lengen poros

Gambar khusus

Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

Toleransi

+/- 0,01mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: