Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian las logam lembar sing disesuaikan

Katrangan singkat:

Proses sheet metal kalebu las. Umume digunakake yaiku las listrik lan las gas, uga las laser, brazing, welding termal, welding electron beam, welding explosive, lan liya-liyane. Bagean logam sheet minangka produk sing diproses kanthi teknologi sheet metal.


Detail Produk

Tag Produk

Bagian welding metal metal sheet khusus-bagean mesin pemrosesan las sheet metal

Kita manggon ing endi wae. Bagian logam lembar ora bisa dipisahake saka bagean logam lembaran liwat puteran tenaga filamen, pemotongan laser, proses abot, ikatan logam, gambar logam, pemotongan plasma, pengelasan presisi, formasi gulung, lipatan logam lembaran, penempaan mati, pemotongan jet banyu, digawe kanthi presisi las. Logam lembar ditegesi minangka: sheet metal minangka proses kerja sing adhem kanggo lembaran logam (biasane ing ngisor 6mm), kalebu gunting, pukulan / motong / senyawa, lempitan, pengelasan, paku keling, splicing, lan formasi (kayata awak mobil). Fitur sing penting yaiku kekandelan seragam saka bagean sing padha. Produk logam lembaran duwe ciri bobot entheng, kekuatan dhuwur, konduktivitas listrik, biaya murah, lan kinerja produksi massal sing apik. Dheweke duwe macem-macem panggunaan. Pemrosesan logam lembaran wis akeh digunakake ing bidang elektronik, komunikasi, industri otomotif, lan peralatan medis. Contone, ing kasus komputer, ponsel, lan MP3, sheet metal minangka bagean sing penting banget. Kajaba iku, digunakake ing produksi peralatan medis, lan uga digunakake ing awak mobil lan truk (truk), pesawat pesawat lan swiwi, tabel medis, atap bangunan (konstruksi) lan akeh aplikasi liyane.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Sheet metal parts welding0202
Sheet metal parts welding1

Kaluwihan bagean otomatisasi las sheet metal Ouzhan Shanghai

- Iki bisa nyadari kombinasi fleksibel saka macem-macem mesin doyo, lan pemuatan otomatis lan pembongkaran lan clamping benda kerja kanthi sawetara derajat kebebasan bisa memenuhi persyaratan proses produksi sing angel;
- Iki bisa dilengkapi inspeksi visual industri CCD kanggo mujudake gaweyan kompleks sing gratis;
- Iki bisa nyadari produksi massal terus-terusan saka siji bahan kerja, lan bisa nyadari produksi konversi otomatis macem-macem jinis lan batch cilik;
- Kesesuaian sing dhuwur, kanggo nggayuh komunikasi karo peralatan liyane kayata alat mesin CNC, PLC, sensor eksternal, lan kanggo entuk kontrol urutan sing aman lan andal liwat program;
- Versatilitas: anti-tabrakan kinerja tinggi, inspeksi produk, sumbu eksternal, paletisasi lan fungsi opsional liyane;
- Garis produksi otomatis multi-online lan tata letak pabrik "digital" bisa gampang diwujudake, ngirit tenaga kerja lan ningkatake citra teknis produksi pabrik.

Bagian mesin las logam tembaga kuningan khusus

Materi Lembaran sing digulung adhem, lembaran galvanis, stainless steel, paduan aluminium lan aluminium murni, paduan tembaga lan tembaga murni, teknologi pemrosesan permukaan stainless steel
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Miturut karakteristik bahan baku lan kebutuhan pelanggan, perawatan lumahing bumi ditindakake kanggo nggayuh efek sing apik lan awet.
Proses utama Pemrosesan las logam
Kontrol kualitas Kontrol Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat mesin ukur dikontrol kanthi ketat.
Panganggone Pemrosesan logam lembaran wis akeh digunakake ing peralatan elektronik, komunikasi, industri otomotif, peralatan medis lan bidang liyane, kayata kasus komputer, ponsel, manufaktur peralatan medis, awak mobil lan truk (truk), pesawat pesawat lan sayap, meja Medis, atap bangunan (konstruksi) lan akeh aplikasi liyane
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane