Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian mesin pengolahan stainless steel sing disesuaikan

Katrangan singkat:

Komponen utama stainless steel yaiku karbon, kromium, nikel, lan sawetara unsur paduan kayata molibdenum, tembaga, lan nitrogen ditambahake. Elemen paduan utama ing stainless steel yaiku Cr (kromium), lan mung nalika isi Cr tekan nilai tartamtu, baja kasebut tahan resistansi korosi.


Detail Produk

Tag Produk

Bagian mesin pengolahan stainless steel sing disesuaikan

Baja tahan karat duweni ciri khas kayata kekuatan unik, tahan ageman tinggi, tahan karat unggul lan tahan karat. Mula, umume digunakake ing industri, mesin panganan, industri elektromekanik, industri alat rumah tangga lan dekorasi omah, industri penamat. Penggilingan minangka cara mesin ing endi pemotong panggilingan digunakake minangka alat kanggo mesin ing permukaan obyek. Mesin panggilingan kalebu mesin panggilingan horisontal, mesin panggilingan vertikal, mesin panggilingan portal, mesin panggilingan profil, mesin panggilingan universal, lan mesin panggilingan bar. Ouzhan nyedhiyakake layanan khusus kanggo mesin bagean pabrik baja stainless kanggo para pelanggan sing dihargai.

图片1

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Customized stainless steel milling parts processing machinery parts010203
Customized stainless steel milling parts processing machinery parts010204

Kaluwihan bagean saka pabrik stainless steel Ouzhan Shanghai

- Kekuwatan unik
- resistensi nyandhang dhuwur
- Kinerja anti-korosi sing unggul lan
- Ora gampang teyeng
- Formabilitas
- Kompatibilitas
- Kuwat lan angel

Aksesoris pemrosesan bagian panggilingan stainless steel mekanik

Materi

Baja martensitik, baja ferritik, baja austenitik, baja tahan karat austenitik-ferritik (dupleks) lan udan pengerasan presipitasi, lsp., SUS201, SUS304, SUS303, SUS420, SUS430

Toleransi

+/- 0,01mm

Perawatan lumahing

Perawatan permukaan kuningan bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata proses elektroplasi, proses nutupi emas, proses ukiran, polishing elektrolitik

Proses utama

Pre-treatment → passivation (miturut peraturan proses) → siram (banyu adhem utawa siram banyu panas) → netralisasi → perawatan pangatusan

Kontrol kualitas

Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan

Panganggone

Digunakake ing industri abot, industri ringan, industri kabutuhan saben dina, dekorasi konstruksi lan industri liyane

Gambar khusus

Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: