Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian mesin pemrosesan baja tahan karat sing disesuaikan

Katrangan singkat:

Komponen utama stainless steel yaiku karbon, kromium, nikel, lan sawetara unsur paduan kayata molibdenum, tembaga, lan nitrogen ditambahake. Elemen paduan utama ing stainless steel yaiku Cr (kromium), lan mung nalika isi Cr tekan nilai tartamtu, baja kasebut tahan resistansi korosi. Baja tahan karat duweni ciri khas kayata kekuatan unik, tahan ageman tinggi, tahan karat unggul lan tahan karat. Mula, umume digunakake ing industri, mesin panganan, industri elektromekanik, industri alat rumah tangga lan dekorasi omah, industri penamat.


Detail Produk

Tag Produk

Bagian mesin pemrosesan baja tahan karat sing disesuaikan

Pemrosesan bubut minangka bagean saka proses mekanik. Pemrosesan bubut utamane nggunakake alat ngowahi kanggo ngowahi workpiece sing muter. Drills, reamers, reamers, taps, die lan alat knurling uga bisa digunakake ing lathe kanggo proses sing cocog. Mesin bubut biasane digunakake kanggo poros mesin, disk, lengen klambi lan bahan kerja liyane kanthi permukaan sing muter. Iki minangka jinis pangolahan alat mesin sing paling akeh digunakake ing pabrik mesin lan pabrik perbaikan. Ouzhan nyedhiyakake layanan khusus kanggo mesin bagean stainless steel kanggo pelanggan sing dihargai.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Customized stainless steel turning parts processing machinery parts_0101
Customized stainless steel turning parts processing machinery parts_0202

Keuntungan bagean saka stainless steel Shanghai Ouzhan

- Gampang njamin akurasi posisi saben permukaan proses ing bahan kerja
- resistensi nyandhang dhuwur
- Kinerja anti-korosi sing unggul lan
- Cocog kanggo ngrampungake bagean logam non-ferrous
- Formabilitas
- Kompatibilitas
- Kuwat lan angel

Ouzhan aksesoris pemrosesan bagean stainless steel mekanik khusus

Materi Baja martensitik, baja ferritik, baja austenitik, baja tahan karat austenitik-ferritik (dupleks) lan udan pengerasan presipitasi, lsp., SUS201, SUS304, SUS303, SUS420, SUS430
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Perawatan permukaan stainless steel bisa disesuaikan miturut syarat sampeyan, nggambar kawat, polishing, passivation permukaan, pickling, degreasing agen degreasing lan degreasing,
Proses utama  Pre-treatment → passivation (miturut peraturan proses) → siram (banyu adhem utawa siram banyu panas) → netralisasi → perawatan pangatusan
Kontrol kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan
Panganggone Kanggo ngolah macem-macem permukaan sing muter, kayata permukaan silinder njero lan njaba, lumahing kerucut njero lan njaba, benang, alur, permukaan pungkasan lan permukaan sing dibentuk, lsp.
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: