Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Casting casting casting paduan aluminium

Katrangan singkat:

Produk casting mati paduan aluminium umume digunakake ing elektronik, mobil, motor, peralatan omah lan sawetara industri komunikasi. Sawetara produk paduan aluminium bermutu, presisi tinggi, kateguhan dhuwur uga digunakake ing industri kanthi sarat dhuwur kayata pesawat gedhe lan kapal. Panggunaan utama isih ing bagean sawetara peralatan.


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Die-casting aluminum alloy die casting0102

Keuntungan bagean saka casting mati aloi aluminium Shanghai Ouzhan

- Casting duwe akurasi dimensi sing apik banget
- Ngurangi utawa nyingkiri proses mekanik sekunder, kacepetan produksi cepet
- Bisa nggawe logam fluiditas tinggi
- Fleksibel lan anti karat
- Gampang dibentuk
- Kekuwatan tarik banget, anti karat
- Sawise mbukak cetakan, produk dibentuk kanthi cepet lan siklus ngganggu

Bagian mesin mati casting khusus paduan aluminium

Materi  Aluminium
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Perawatan permukaan paduan aluminium bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata proses elektroplating, proses nutupi emas, proses ukiran, elektrolisis
Proses utama Pemrosesan casting mati
Kontrol Kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan
Panganggone Maneka bagean mesin lan peralatan listrik, stamping komponen lan alat musik, lsp.
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane