Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Casting bagean paduan aluminium

Katrangan singkat:

Paduan aluminium minangka bahan struktural logam non-ferrous. Paduan aluminium dawane kerapatan nanging kekuatan sing cukup dhuwur, yaiku cedhak utawa ngluwihi baja saka kualitas dhuwur. Iki nduweni plastisitas sing apik lan bisa diproses dadi macem-macem profil. Nduweni konduktivitas listrik, konduktivitas termal lan ketahanan korosi sing apik banget. Digunakake ing industri lan panggunaane mung nomer loro kanggo baja.


Detail Produk

Tag Produk

Alloy aluminium die casting-disesuaikan presisi paduan aluminium die casting

Sawetara paduan aluminium bisa diobati kanthi panas kanggo entuk sifat mekanik sing apik, sifat fisik lan resistensi korosi. Ouzhan bisa ngatur produk casting casting paduan aluminium miturut sarat lan gambar sampeyan. Bidang aplikasi utamane digunakake ing elektronik, mobil, motor, peralatan omah lan sawetara Ing industri komunikasi, sawetara produk paduan aluminium berkualitas tinggi kanthi performa tinggi, presisi tinggi, lan ketahanan sing dhuwur uga digunakake ing industri kanthi sarat dhuwur kayata gedhe pesawat lan kapal. Panggunaan utama isih ing bagean sawetara peralatan.

Die-casting aluminum alloy parts

Keuntungan casting casting paduan aluminium Ouzhan

- Jembar casting
- Casting duwe akurasi dimensi sing dhuwur lan atose permukaan sing kurang
- Produktivitas dhuwur
- Pemanfaatan logam dhuwur
- Kekuwatan casting lan kekerasan permukaan sing dhuwur

OEM casting alloy die casting service-China Shanghai paduan aluminium die casting produsen

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, pemutus paduan aluminium presisi tinggi kanthi kualitas stabil lan andal bisa diproses. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin pabrikan mekanik paduan aluminium casting sing sampurna. Kajaba iku, produk casting casting paduan aluminium sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo bagean casting mati alloy aluminium kanggo para pelanggan sing dihargai.

Ing endi panggunaan bagean casting casting paduan aluminium

Aksesoris hardware (die-casting paduan aluminium) nuduhake bagean mesin utawa komponen sing digawe saka perangkat keras, uga sawetara produk perangkat keras cilik. Bisa digunakake dhewe utawa minangka pitulung.
Kayata piranti hardware, bagean perangkat keras, perangkat keras sing digunakake saben dinane, hardware konstruksi, lan perlengkapan keamanan. Umume produk hardware cilik dudu barang-barang konsumen pungkasan. Luwih becik digunakake minangka produk pendhukung manufaktur industri, produk setengah jadi, lan alat sing digunakake ing proses produksi. Mung bagean cilik saka produk hardware (aksesoris) sing digunakake saben dina minangka alat konsumen sing dibutuhake kanggo uripe masarakat.

Kaluwihan Layanan Casting Aluminium Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh produk casting casting paduan aluminium presisi kena inspeksi kualitas sing ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe bagean casting mati aluminium sing presisi.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: