Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Casting kuningan

Katrangan singkat:

Paduan tembaga cor dipérang dadi rong kategori, yaiku kuningan lan tembaga. Kuningan minangka paduan tembaga kanthi seng minangka paduan utama plus unsur paduan.


Detail Produk

Tag Produk

Bagian tembaga die-casting-logam tembaga non-ferrous khusus

Ing kuningan cor, kuningan mangan, kuningan aluminium, kuningan silikon, kuningan timah, lsp. Dibentuk kanthi nambah unsur paduan liyane. Paduan tembaga sing ora ngemot seng minangka unsur utama diarani kolektif tembaga, kayata tembaga timah, tembaga aluminium, tembaga timah, lan tembaga berilium. Ing standar nasional, ana 9 jinis wesi tembaga cor, kalebu 29 biji. Casting alloy tembaga minangka jinis bahan paduan casting sing akeh digunakake ing industri. Paduan adhedhasar tembaga digunakake akeh ing industri kapal lan industri kimia amarga tahan karat sing apik tumrap banyu seger, banyu segara lan solusi kimia tartamtu. Amarga konduktivitas termal sing apik lan resistensi nyandhang, paduan adhedhasar tembaga uga umume digunakake kanggo nggawe grumbulan geser kanggo macem-macem mesin sing ngemot beban abot lan poros kanthi kecepatan tinggi.

Die-casting brass1

Kaluwihan casting mati logam non-ferrous kuningan:

- Jembar casting
- Casting duwe akurasi dimensi sing dhuwur lan atose permukaan sing kurang
- Produktivitas dhuwur
- Pemanfaatan logam dhuwur

Layanan die-casting tembaga non-ferrous khusus OEM-Produsen komponen die-casting logam kuningan non-ferrous

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, casting mati tembaga presisi tinggi kanthi kualitas stabil lan andal bisa diproses. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin pabrikan mekanik tembaga mati sing sampurna. Kajaba iku, produk casting mati kuningan sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo bagean casting mati kuningan kanggo para pelanggan sing dihargai.

Apa gunane bagean casting mati kuningan

Saka bagean cilik kayata bagean kamera umum, bagean mesin tik, piranti komputasi elektronik lan dekorasi, uga bagean kendaraan sing kompleks kayata mobil, lokomotif, lan pesawat terbang, umume digawe nganggo casting.

Keuntungan Layanan Casting Kuningan Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh produk casting mati kuningan presisi kena inspeksi kualitas sing ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe bagean casting mati kuningan presisi.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: