Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Layanan casting

Custom Die-casting Service-OEM Produsen Bagian Die-casting China
Ouzhan minangka pimpinan casting casting presisi ing jagad iki, wis spesialis ing nyedhiyakake layanan casting mati presisi profesional sajrone puluhan taun. Sanajan Ouzhan'sroots dununge ing proses casting mati multi-slide proprietari kita, kita uga padha kuwat ngasilake bagean sing luwih gedhe kanthi cara casting kamar panas lan adhem konvensional.

Die casting minangka metode proses manufaktur sing cepet lan efektif kanggo produksi komponen logam toleransi kanthi volume sing akeh, bentuke net. Biasane, bagean casting bisa dipasang lan ditrapake tanpa muter maneh, lan bagean Utas uga bisa langsung diluncurake. Cetakan kasebut umure dawa, lan cetakan casting biasane bisa ngasilake komponen apa wae, wiwit atusan ewu nganti jutaan.
Saka bagean cilik kayata bagean kamera umum, bagean mesin tik, piranti komputasi elektronik lan dekorasi, uga bagean kendaraan sing kompleks kayata mobil, lokomotif, lan pesawat terbang, umume digawe nganggo casting.

Kapabilitas lan Fitur Casting Die Precision Die Ouzhan:
- Produksi massal sing efektif

- Integrasi parsial ngilangi operasi

- Kapabilitas Pabrik wujud kompleks

- Kualitas produksi stabil kanthi stabil

- Toleransi nyenyet nalika casting

- Umur cetakan sing dawa

Die-casting service02

Die-casting service1

Napa Pilih Layanan Casting Ouzhan Die
1. Nalika nampa priksaan saka pelanggan, kita bakal nganakake evaluasi pambuka kanggo ngerti apa bisa ngasilake. Yen bisa, lan sawise proyek disetujoni, kita bakal ngirim kutipan kasebut.
2. Alur layanan kita kanggo proyek anyar
• Pelanggan nggawe cetakan lan urutan conto.
• Kita ngetokake PI kanthi 50% biaya cetakan kanggo mbayar celengan.
• Kirim gambar desain cetakan klien kanggo disetujoni.
• Miwiti produksi cetakan sawise nampa 50% deposit.
• Kirim conto lan dokumen liyane kayata sertifikasi materi lan laporan inspeksi kanggo disetujoni.
• Produksi massal sawise disetujoni conto.
3. Kekuwatan R&D Kuat
Kita duwe 10 insinyur ing pusat R&D, kabeh kalebu dokter utawa profesor saka Universitas Sains lan Teknologi China. Kita bisa nawakake layanan desain cetakan casting paling profesional.
4. Kontrol Kualitas sing Ketat (ISO 9001: 2008)
Kita duwe personel inspeksi kualitas profesional lan peralatan, miturut standar internasional kanggo produk sing bakal dites, lan nerbitake laporan tes rinci babagan bagean mesin CNC para pelanggan.
5. OEM & ODM Ditampa
Ukuran lan bentuk sing disesuaikan kasedhiya. Sugeng nuduhake gambar 2D utawa 3D bagean mesin CNC karo kita, ayo padha kerja bareng supaya urip luwih kreatif.

Die-casting service2

Apa Layanan Casting Die & Cara Kerja Casting Die
Casting mati uga diarani casting casting. Iki minangka metode casting ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruangan penet, rongga cetakan baja diisi kanthi kecepatan dhuwur, lan cairan paduan kasebut dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting. Karakteristik utama casting casting sing mbedakake karo cara casting liyane yaiku tekanan dhuwur lan kacepetan dhuwur.
① Logam cair ngisi rongga ing tekanan, lan mengkristal lan padhet ing tekanan sing luwih dhuwur, tekanan umum yaiku 15-100MPa.
② Logam lebur ngiseni growong kanthi kacepetan dhuwur, biasane 10-50 meter per detik, lan sawetara bisa luwih saka 80 meter per detik (kecepatan lambung rongga liwat gerbang njero - kacepetan gerbang njero), mula logam cair Wektu ngisi cendhak banget, lan rongga bisa diisi udakara 0,01-0,2 detik (gumantung saka ukuran casting).

Kauntungan casting casting kalebu akurasi dimensi casting sing apik. Biasane iki gumantung karo bahan casting. Nilai khas yaiku 0,1 mm kanggo ukuran 2,5 cm dhisikan, lan 0,002 mm kanggo saben cm tambahan. Yen dibandhingake karo proses casting liyane, permukaan castinge lancar, lan radius fillet udakara 1-2,5 mikron. Yen dibandhingake karo kothak wedhi utawa cara casting cetakan permanen, casting casting kanthi kekandelan tembok udakara 0,75 mm bisa digawe. Bisa langsung nggawe struktur internal, kayata lengen klambi, elemen pemanas, lan permukaan bantalan sing kuat. Keuntungan liyane kalebu kemampuan kanggo nyuda utawa ngindhari mesin sekunder, kacepetan produksi cepet, ngetokake kekuatan tarik nganti 415 MPa, lan casting logam fluiditas tinggi.

Materi casting casting - Bahan sing Digunakake kanggo Casting Die
Logam sing digunakake kanggo casting mati biasane kalebu seng, tembaga, aluminium, magnesium, timah, timah, lan paduan timah timah. Sanajan wesi die-langka iku langka, nanging uga bisa ditindakake. Logam pemutus khusus liyane kalebu ZAMAK, paduan aluminium-seng lan standar Asosiasi Aluminium Amerika: magnesium AA380, AA384, AA386, AA390 lan AZ91D. Karakteristik macem-macem logam kaya ing ngisor iki:
• Seng: Logam sing paling gampang kanggo diluncurake, iku irit kanggo ngasilake bagean cilik, gampang dilapisi, kekuatan kompresi sing dhuwur, plastisitas dhuwur, lan umur casting sing dawa.
• Aluminium: Pabrik ringan, produksi kompleks lan cor tembok tembok sing tipis duwe stabilitas dimensi sing dhuwur, resistansi korosi sing kuat, sifat mekanik sing apik, konduktivitas termal lan listrik sing dhuwur, lan kekuatan dhuwur ing suhu dhuwur.
• Magnesium: gampang nganggo mesin, rasio bobot-bobot dhuwur, sing paling entheng ing antarane logam mati sing umum digunakake.
• Tembaga: Kekerasan dhuwur, tahan karat sing kuat, sifat mekanik paling apik kanggo logam casting sing umum digunakake, resistensi nyandhang, lan kekuwatan sing cedhak karo baja.
• timah lan timah: Kapadhetan dhuwur, akurasi dimensi dhuwur, bisa digunakake minangka bagean anti-korosi khusus. Kanggo pertimbangan kesehatan masyarakat, paduan iki ora bisa digunakake minangka peralatan pangolahan lan panyimpenan panganan. Paduan timah, timah lan antimon (kadhangkala ngemot tembaga) bisa digunakake kanggo nggawe jinis manual lan perunggu ing cetakan serat.
Watesan massa ndhuwur kanggo casting casting kanthi nggunakake aluminium, tembaga, magnesium lan seng yaiku 70 pon (32 kg), 10 pon (4,5 kg), 44 pon (20 kg) lan 75 pon (34 kg).

Layanan Casting Kasedhiya Liyane
Cast casting minangka salah sawijining proses casting. Minangka pabrik pangolahan mesin hulu, OuZhan uga duwe macem-macem sumber daya pabrik casting ing hilir. Kita bisa nyedhiyakake layanan casting kanggo para pelanggan:
1. Cara casting cetakan pasir
Nggunakake pasir minangka bahan cetakan, wedhi kanthi komposisi sing beda bisa dipérang dadi casting cetakan pasir ijo, casting cetakan pasir garing ing permukaan, lan liya-liyane, nanging ora kabeh pasir bisa digunakake kanggo casting. Kauntungane yaiku yen biayane luwih murah amarga pasir sing digunakake ing cetakan bisa digunakake maneh; kekurangane yaiku produksi cetakan akeh wektu, cetakan kasebut ora bisa digunakake maneh, lan produk sing wis rampung mung bisa dipikolehi sawise dirusak.

2. Metode casting cetakan logam
Gunakake logam kanthi titik leleh luwih dhuwur tinimbang bahan baku kanggo nggawe cetakan. Antarane diperang dadi metode casting gravitasi, metode casting tekanan rendah lan metode casting tekanan tinggi. Miturut titik leleh cetakan, logam sing bisa dibuwang uga diwatesi. Casting casting kalebu ing metode casting cetakan logam.

3. Metode lilin sing ilang
Cara iki bisa dadi metode casting film njaba lan metode casting solid. Cara iki nduweni akurasi sing apik lan bisa digunakake kanggo casting logam titik leleh (kayata titanium). Nanging, amarga rega keramik sing larang, lan kebutuhan kanggo pemanasan lan produksi rumit, mula larang regane.

Aplikasi Layanan Casting Die lan bagean

Aerospace

 Aeroangkasa

Airplane

Pesawat mabur 

Automobile

Mobil

Motorcycle

Sepedha motor

Watercraft

Kendaraan banyu

Train

Sepur 

Bicycle

Sepeda

Machinery

Mesin

Robots

Robot

Medical devices

Piranti medis

Optical devices

Piranti optik

Led lightning

Lampu kilat sing dipimpin

Aerogenerator

Aerogenerator

Fitness equipment

Piranti fitness

Valve & pipe

Katup & pipa

Petroleum Equip

Peralatan minyak bumi

Rampung ing Casting Ouzhan Die
Mangkene pilihan macem-macem layanan finish permukaan logam sing sampeyan pilih kanggo bagean-bagean saka mesin CNC kanggo nambah tampilan bagean, kelancaran permukaan, resistansi korosi, lan karakteristik liyane:

Die-casting service3
Die-casting service4

① Kaya mesin (standar): ~ 125 RA µ ing (3.2 RA µm). Tandha alat suntingan bakal katon ing sisih kasebut.
② Gamelan: Bagean digawe mesin kanthi tarif pakan sing luwih murah kanggo nggayuh kasarasan permukaan ~ 62.5 RA µin (1,6 RA µm). Kekasaran permukaan bisa mudhun nganti ~ 32 RA 0.in (0.8RAµm) yen dijaluk.
③ Bead Blasted: Blasting bead nambah matte seragam utawa permukaan satin ing bagean mesin, mbusak kabeh tandha alat. Utamane digunakake kanggo tujuan estetika.
④ Cetha utawa Werna Anodisasi: Anodizing nambah lapisan keramik sing lancip, hard, non-konduktif ing permukaan aluminium, nambah korosi lan tahan ageman. Kasedhiya kanthi macem-macem warna.
⑤ Hardcoat Anodized: Anodizing Hardcoat ngasilake lapisan keramik sing luwih kenthel sing nyedhiyakake korosi lan tahan nyandhang banget. kanggo aplikasi fungsional.
⑥ Dilapisi Bubuk: Lapisan bubuk nambah lapisan polimer pelindung tipis sing kuat, nyandhang lan tahan karat ing permukaan bagean. Kasedhiya kanthi macem-macem warna.
⑦ Listrik: Elektrofishing minangka proses elektrokimia sing digunakake kanggo polesan, passivate lan deburr bagean logam. Iki migunani kanggo nyuda permukaan sing kasar.
⑧ Oksida ireng: Oksida ireng minangka lapisan konversi sing digunakake kanggo nambah resistansi korosi lan nyuda refleksi cahya.
⑨ Lapisan konversi kromat (Alodin / Chemfilm): Lapisan konversi Chromate digunakake kanggo nambah resistensi korosi paduan logam nalika njaga sifat konduktif.
⑩ Sikat: Sikat diprodhuksi kanthi polesan logam kanthi grit nyebabake finish satin tanpa arah.