Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Gambar bagean ekstrusi paduan aluminium

Katrangan singkat:

Gambar kawat bisa digawe gandum lurus, gandum acak, benang, gandum bergelombang lan spiral miturut kebutuhan dekorasi.


Detail Produk

Tag Produk

Proses nggambar permukaan paduan aluminium

Gambar kawat lurus
Nuduhake mesin garis lurus ing permukaan piring aluminium kanthi gesekan mekanik.
Iki nduweni fungsi ganda kanggo mbusak goresan ing lumahing piring aluminium lan dekorasi ing ndhuwur piring aluminium. Ana rong jinis gambar kawat lurus: kawat terus lan kawat intermiten. Pola benang terus-terusan bisa dipikolehi kanthi bantalan sikat utawa sikat stainless steel liwat gosok garis lurus horisontal ing permukaan piring aluminium (kayata mecah manual ing sangisore piranti sing ana utawa nggunakake planer kanggo ngawat sikat kawat ing piring aluminium) . Kanthi ngganti diameter kawat sikat sikat stainless steel, tekstur kanthi kekandelan beda bisa dipikolehi. Pola sutra intermiten umume diproses ing mesin sikat utawa mesin gosok. Prinsip produksi: Rong set roda diferensial sing muter ing arah sing padha digunakake. Set ndhuwur yaiku roller grinding sing muter kanthi cepet, lan sisih ngisor yaiku roller karet sing muter alon. Plat aloi aluminium utawa aluminium ngliwati rong set rol lan disikat. Garis lurus intermiten sing alus.

Drawing aluminum alloy extruded parts1
Drawing aluminum alloy extruded parts2

Gambar pola acak
Iki pola sutra matte sing ora teratur, ora jelas sing dipikolehi kanthi mindhah lan nggosok piring aluminium bolak-balik kanthi sikat kawat tembaga kanthi kecepatan tinggi. Pemrosesan jenis iki nduweni syarat sing luwih dhuwur ing permukaan plat aluminium utawa aluminium.

Ripple
Umume, digawe ing mesin sikat utawa mesin gosok. Gunakake gerakan aksial klompok ndhuwur kanggo muter grinding kanggo sikat ing permukaan plat aluminium utawa aluminium, Gambar pola gelombang.

Drawing aluminum alloy extruded parts3
Drawing aluminum alloy extruded parts4

Swirl
Iki uga diarani rotasi optik, yaiku salah sawijining pola pola sutra sing diduweni kanthi nggunakake roda silinder utawa roda nilon kanggo dipasang ing mesin pengeboran, campuran minyak poles karo minyak tanah, lan puteran lan polesan ing lumahing plat aluminium utawa aluminium. Umume digunakake kanggo ngolah hiasan pratandha bunder lan nelpon dekorasi cilik.

Utas
Nggunakake motor cilik kanthi batang sing dirasakake ing poros lan ndandani ing meja, udakara 60 derajat saka pojok meja.
Kajaba iku, palet sing dilengkapi piring aluminium tetep kanggo teh pencet digawe, lan film poliester kanthi ujung lurus ditempelake ing palet kanggo matesi kompetisi benang. Nggunakake rotasi krasa lan gerakan linier kreta, pola benang kanthi jembaré padha digosok ing sisih ndhuwur piring aluminium.

Peran nggambar kawat paduan aluminium

Efek sing dipikolehi nganggo gambar kawat bakal duwe efek cembung lan cekung sing apik banget. Gambar kabel minangka proses perbaikan. Amarga ana sawetara goresan ing permukaan logam, gunakake mesin gambar kawat kanggo nggawe goresan sing konsisten ing kabeh permukaan (nyuda kekandelan tembok) --- tutup goresan, luwih becik ora (diproses Sawise kerja keras, mula bakal ganti pagelaran kasebut). Nanging goresan angel diindhari, mula asring digunakake. Gambar ora mung sikat saka goresan ing lumahing piring aluminium, nanging uga efek kanggo nyantik tampilan plat aluminium. (Uga ana proses "stamping panas" (transfer aluminium anodized), sing uga bisa nyebabake efek sing padha ing permukaan plastik.)

Perawatan lumahing
Amarga bagean paduan aluminium bisa uga ana ing lingkungan kerja sing lembab utawa dirakit nganggo bahan liyane sing beda-beda, kanggo nambah lan njamin resistensi nyandhang, tahan korosi lan visibilitas bagean, bagean paduan magnesium kudu dirawat ing permukaan. Preparment bakal mengaruhi panyemprotan sabanjure. Sajrone proses produksi, bagean-bagean kasebut bisa uga kena kontaminasi kayata kontaminasi kayata minyak, oksida, pelumas lan bahan asing, lan sisa-sisa kotoran kasebut kudu diilangi.

Umume, pretreatment saka bagean paduan aluminium bisa dipérang dadi papat kategori: reresik mekanik, reresik pelarut, reresik jeruk, lan reresik asam. Cara kasebut bisa digunakake dhewe utawa kombinasi. Elingi pasokan bubuk abrasive lan banyu sajrone proses polesan, lan polesan kudu padhang banget!

Materi Bahan aluminium, stainless steel lan bahan logam liyane bisa disikat lan dipoles
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Pangobatan kimia umum kanggo campuran aluminium kalebu chromization, painting, electroplating, anodizing, lan electroforesis. Antarane, perawatan mekanik kalebu nggambar kawat, polishing, sandblasting, lan polishing.
Proses utama ⑴Menuhi tahap ekstrusi; Stage Tahap ekstrusi iklan; Stage Tahap ekstrusi sing angel.
Kontrol kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan.
Panganggone Miturut sarat kanggo perawatan panas sing beda
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane