Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian mesin campuran paduan aluminium

Katrangan singkat:

Paduan aluminium minangka bahan struktural logam non-ferrous sing paling akeh digunakake ing industri, lan wis akeh digunakake ing industri penerbangan, aerospace, mobil, mesin, industri kapal lan industri kimia. Paduan aluminium bisa dilapisi listrik.


Detail Produk

Tag Produk

Bagéan mesin electroplating paduan aluminium

Electroplating dipérang dadi plating rak, plating barel, plating terus lan plating sikat, sing ana gandhengane karo ukuran lan batch bagean sing bakal dilapisi. Plating rak cocok kanggo produk kanthi ukuran umum, kayata bumper mobil, setang sepeda, lsp. Plating barel cocog kanggo bagean cilik, pengikat, mesin cuci, pin, lsp. Plating terus-terusan cocok kanggo kabel lan strip sing diproduksi kanthi massal. Plating sikat cocok kanggo plating parsial utawa ndandani.

Larutan electroplating kalebu larutan asam, alkali, lan asam lan netral kanthi campuran kromium. Ora preduli cara plating apa sing digunakake, tangki lan gantungan plating sing ana gandhengane karo produk sing bakal dilapisi lan solusi plating kudu duwe tingkat Versatilitas tartamtu.

Electroplated aluminum alloy machined parts

Tampilan plating nikel campuran paduan aluminium Ouzhan:

Electroplated aluminum alloy machined parts3

Prinsip pelapisan paduan aluminium

Elektroplating mbutuhake pasokan listrik saiki-voltase kurang saka tank listrik lan piranti elektrolitik sing kasusun saka larutan electroplating, bagean sing bakal dilapisi (katoda) lan anoda. Komposisi larutan electroplating beda-beda gumantung karo lapisan plating, nanging kabeh ngemot uyah utama sing nyedhiyakake ion logam, agen kompleks sing bisa nggawe ion logam kompleks ing uyah utama kanggo mbentuk kompleks, buffer sing digunakake kanggo nyetabilake pH solusi, aktivator anoda, lan aditif Khusus.

Proses elektroplating minangka proses ing endi ion logam ing larutan plating dikurangi dadi atom logam liwat reaksi elektroda ing tumindak medan listrik eksternal, lan logam kasebut disimpen ing katoda. Mula, iki minangka proses elektrodeposisi logam sing kalebu transfer massa fase cair, reaksi elektrokimia lan elektrokristalisasi.

Ing tangki plating ngemot solusi elektroplating, bagean sing wis diresiki lan diciptakake khusus digunakake minangka katod, lan anoda digawe saka logam dilapisi, lan loro cagak kasebut gegandhengan karo elektroda positif lan negatif saka listrik DC pasokan Solusi electroplating kasusun saka larutan banyu sing ngemot senyawa dilapisi logam, garam konduktif, buffer, adaptor pH, lan aditif.

Sawise semangat, ion logam ing larutan elektroplating pindhah menyang katoda kanthi tumindak pambeda potensial kanggo mbentuk lapisan plating. Logam anoda mbentuk ion logam dadi larutan elektroplating kanggo njaga konsentrasi ion logam sing bakal dilapisi. Ing sawetara kasus, kayata plating kromium, digunakake anode sing ora larut digawe saka paduan timah lan antimoni timbal, sing mung bisa ngirim elektron lan nganakake arus.

Konsentrasi ion kromium ing elektrolit kudu dijaga kanthi nambahake senyawa kromium menyang larutan plating kanthi rutin. Sajrone electroplating, kualitas bahan anoda, komposisi larutan elektroplating, suhu, kapadhetan saiki, daya-on time, intensitas aduk, impit sing diendheg, bentuk gelombang listrik, lan liya-liyane bakal mengaruhi kualitas lapisan lan kudu dikontrol ing wektu sing tepat.

Ing electroplating, materal sing bakal dilapisi digunakake minangka katod, bahan logam sing padha karo logam dilapisi digunakake minangka anoda (anoda sing ora larut uga digunakake), lan elektrolit minangka solusi sing ngemot ion logam dilapisi; arus tartamtu minangka input ing antarane anoda lan katoda.

Materi Paduan aluminium (bahan opsional)
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Pangobatan kimia umum kanggo campuran aluminium kalebu chromization, painting, electroplating, anodizing, lan electroforesis. Antarane, perawatan mekanik kalebu nggambar kawat, polishing, sandblasting, lan polishing.
Proses utama ⑴Menuhi tahap ekstrusi; Stage Tahap ekstrusi iklan; Stage Tahap ekstrusi sing angel.
Kontrol kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan.
Panganggone Aeroangkasa, nggawe kapal, konstruksi, radiator, transportasi, ngolah peralatan mekanik, peralatan medis lan kebutuhan saben dinane
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane