Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Forging bagean kuningan

Katrangan singkat:

Kuningan minangka paduan tembaga kanthi seng minangka paduan utama plus unsur paduan. "Pukulan abang" sejatine minangka proses ekstrusi panas.


Detail Produk

Tag Produk

Bagian tembaga tembaga presisi khusus sing ditrapake saka kuningan

Proses doyo abang minangka proses profesional canggih sing nembe dikembangake kanthi dhasar penempaan presisi modern lan ekstrusi panas. Kanthi kamajuan masyarakat lan pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, industri mesin wis nyedhiyakake syarat kekuatan mekanik anyar kanggo komponen mekanik. Bidang aplikasi kalebu ngapusi pesawat, mesin diesel, ngapura, ngapura ing macem-macem bidang, ngapusi laut, ngapusi senjata, petrokimia, ngapusi pertambangan, ngapusi tenaga nuklir.

Forging parts brass1

Keuntungan saka palsu logam non-ferrous kuningan

- Nambah kekuatan mekanik
- Casting duwe akurasi dimensi sing dhuwur lan atose permukaan sing kurang
- Plastisitas sing apik ing suhu kamar lan suhu dhuwur
- Pemanfaatan logam dhuwur
- kisaran suhu penempaan sempit; konduktivitas termal sing apik

Forging parts brass0303

Prinsip proses penempaan kuningan

1. Rusak struktur casting sing kasar, gaweni gandum apik, banjur pencet kesenjangan cilik ing kosong (ngiyatake caket) kanggo nambah sifat mekanik lan umur.
2. Forging blank menyang macem-macem bentuk produk kanthi streamline logam.

Layanan penempaan logam non-ferrous kuningan khusus OEM - Pabrikan komponen forging logam non-ferrous kuningan Shanghai

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Penempaan tembaga presisi tinggi kanthi kualitas stabil lan andal bisa diproses miturut syarat pelanggan. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin pabrikan mekanik tembaga sing sampurna. Kajaba iku, produk palsu tembaga sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo bagean forging kuningan kanggo para pelanggan sing dihargai.

Apa gunane bagean kuningan palsu

Kuningan asring digunakake kanggo nggawe katup, pipa banyu, pipa penghubung kanggo AC internal lan eksternal, lan radiator.

Kaluwihan Layanan Forging Kuningan Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh produk penempaan kuningan presisi tundhuk marang pamriksaan kualitas sing ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe bagean forging kuningan presisi.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: