Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Forging bagean baja karbon

Katrangan singkat:

Baja karbon minangka paduan wesi-karbon kanthi isi karbon 0,0218% nganti 2,11%. Uga diarani baja karbon. Umume, uga ngemot silikon, mangan, belerang, lan fosfor. Umume, luwih akeh kandungan karbon saka waja karbon, saya akeh atose saya kuwat, nanging saya akeh plastisitas. Penempaan CNC baja karbon digunakake sacara umum lan cocog kanggo bagean mekanik.


Detail Produk

Tag Produk

Baja karbon karbon

Ouzhan kanthi profesional bakal ngatur bagean mesin miturut gambar lan syarat sampeyan. Forging minangka metode pangolahan sing nggunakake mesin penempaan kanggo meksa kosong ing logam kanggo ngasilake deformasi plastik kanggo entuk pemalsuan kanthi sifat mekanik tartamtu, wujud lan ukuran tartamtu. Forging (forging and stamping) minangka salah sawijining rong komponen utama. Produksi penempaan minangka salah sawijining cara pangolahan utama kanggo nyedhiyakake kosong bagean mekanik ing industri manufaktur mesin. Liwat penempaan, ora mung bentuk bagian mekanik sing bisa dipikolehi, nanging uga struktur internal logam bisa ditambah, lan sifat mekanik lan fisik logam bisa ditambah. Umume, bagean-bagean mekanik sing paling penting kanthi stres sing dhuwur lan sarat sing dhuwur diprodhuksi kanthi metode produksi. Bagian penting kayata poros generator turbin, rotor, impeller, pisau, cincin penjaga, kolom pers hidrolik gedhe, silinder tekanan tinggi, gulungan pabrik, crankshaf mesin pembakaran internal, batang penghubung, gir, bantalan, lan artileri ing industri pertahanan yaiku kabeh produksi palsu.

Forging parts carbon steel0202
Forging parts carbon steel0303

Keuntungan saka bagean palsu baja karbon

- Priksa kesinambungan organisasi serat logam
- Nambah sifat fisik logam
- Nambah sifat plastik lan mekanik logam
- Siklus produksi cepet, pangiriman cepet

Layanan penempaan baja karbon khusus OEM-Produsen komponen penempaan baja karbon China Shanghai

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, bisa ngolah baja karbon kanthi komponen palsu sing presisi tinggi sing stabil lan andal. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar.

Forging parts carbon steel0404

Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin pabrikan komponen baja karbon baja sing sampurna. Kajaba iku, produk baja karbon sing digawe saka CNC kasedhiya kanthi standar standar lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo produk penempaan baja karbon CNC kanggo para pelanggan sing dihargai.

Ouzhan baja karbon bagean palsu kanggo ngolah bagean

(1) Forging cocok kanggo ngolah macem-macem permukaan sing muter ing njero lan njaba. Rentang akurasi proses forging yaiku zhiIT13 ~ IT6, lan nilai kasar permukaan Ra 12,5 12 1.6.
(2) Alat puter nduweni struktur sing gampang lan gampang digawe, sing cocog kanggo pilihan materi alat lan sudut geometris miturut syarat proses. Sampeyan uga luwih trep kanggo ngasah lan nglumpukake lan mbongkar alat puter.
(3) Forging nduweni daya adaptasi sing kuat marang struktur, materi, batch produksi, lsp. Saka workpiece, lan akeh digunakake. Saliyane nyemprotake macem-macem baja, besi cor, lan logam non-ferrous, uga bisa nyalin logam non-logam kayata fiberglass, bakelite, nilon lan sapanunggalane. Kanggo sawetara logam non-ferrous sing ora cocog kanggo digiling, alat ngowahi intan bisa digunakake kanggo forging sing apik, sing bisa ngasilake akurasi mesin sing dhuwur lan nilai kekasaran permukaan cilik.
(4) Kajaba kanggo margin permukaan sing ora rata ing kosong, umume pemalsuan terus dipotong kanthi potongan salib sing padha. Mula, tenaga pemotongan ora owah sithik, proses pemotongan stabil, sing nyengkuyung nglereni kacepetan dhuwur lan nglereni kuat, lan nduweni efisiensi produksi sing dhuwur.

Kaluwihan Layanan Forging Baja Karbon Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
-Saben produk baja karbon palsu presisi bisa dipriksa kanthi ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara transportasi liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe bagean palsu baja karbon.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: