Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Layanan penempaan

Ouzhan Precision Forging Service-Pabrikan Alat Forging Murah China

Minangka pabrik mesin terminal sing apik banget, OuZhan duwe akeh sumber daya kanggo nggawe pabrik kanthi kerjasama sing dhuwur. Bagéan sing ditempa asring kudu ditempa kanthi suhu dhuwur kanggo mbentuk kosong, lan banjur dikirim menyang pabrik mesin kanggo diproses pungkasan. Mula, minangka pabrikan kuat kanthi pengalaman puluhan taun ing industri pamrosesan mekanik, kita ora mung kenal karo macem-macem proses pagawean, nanging uga duwe pangerten sing apik babagan maneka link produksi lan proses teknologi pabrik hilir, yaiku , produsen suku cadang.

Forging-service

Dadi, yen mbutuhake layanan penempaan, sampeyan bisa langsung golek pabrik penempaan, nanging pilihan sing luwih apik yaiku golek pabrik pemrosesan mekanik terminal. Sampeyan mung kudu ngirim gambar produk menyang wong-wong mau, lan bakal asring mbantu sampeyan golek pabrik-pabrik penempaan sing berkualitas, nggunakake pengalaman taun kanggo ngatur kabeh proses lan prosedur pangolahan kanggo sampeyan. Sampeyan mung kudu ngenteni pangiriman produk rampung, tinimbang nggoleki pabrik penempaan banjur pabrik mesin, sing bakal ngirit wektu lan energi sampeyan akeh.

Kapabilitas lan Fitur Forging Precision Ouzhan:

Punapa mawon kahanane, mesthi nggawe kualitas paling dhuwur lan tanpa kahanan sing kompromi kualitas kita minangka blok bangunan Ouzhan sing paling penting.

• Layanan desain ulang. Amarga para pelanggan ora pati ngerti babagan pemalsuan, nalika nampa gambar desaine, mula desaine ora bisa diapusi, lan tim rekayasa bakal ngrancang bagean-bagean kasebut kanthi teknologi penempaan. Kondisi liyane sing cocog yaiku pelanggan ora bisa nggunakake CAD kanggo nggambar produk, nanging dicithak kanthi manual, tanpa toleransi, mung sawetara dimensi utama. Ing kasus iki, kita uga bakal menehi gambar profesional kanthi tandha toleransi umum.

Forging-service1

• Pangembangan cetakan. Pasangan cetakan forging berkualitas tinggi minangka premis ngasilake komponen penempaan berkualitas tinggi. Salah sawijining kaluwihan sing jelas yaiku duwe alat lan toko dhewe lan kabeh forging die dirancang lan diprodhuksi dening awake dhewe.
• Penipuan mati tertutup. Proses forging perusahaan mitra kita yaiku forging mati-mati, mula kita setya ngasilake sulap baja cilik lan bahan aluminium. Nggunakake penempaan tekan saka 300 ton nganti 2500 ton, kita bisa nyedhiyakake 0,2kg-50kg.
• Rampung presisi. Kadhangkala, pemalsuan ora bisa nggayuh dimensi utawa toleransi pungkasan ing bagean pungkasan. Ing kasus iki, kita bakal duwe sawetara toleransi nalika ngempal, banjur nindakake mesin presisi. Operasi pangolahan kasebut bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi bagean sing luwih tepat.
• Pangobatan panas lan permukaan. Kanggo nambah sifat produk, kayata kekerasan, perawatan panas bakal ditindakake sawise ditempa. Perusahaan kita bisa nyedhiyakake layanan perawatan panas miturut panyuwunan. Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem layanan perawatan permukaan, kayata lukisan, galvanis, lsp.
• Tes sing ora ngrusak. Kanggo saben pemalsuan, kita bakal nindakake tes sing ora bisa ngrusak sadurunge dikirim kanggo njamin kualitas produk.
• Layanan kemasan khusus. Kita bisa nyedhiyani layanan kemasan sing disesuaikan, mung kudu menehi informasi kemasan sing dibutuhake.

Napa Pilih Layanan Forging Ouzhan

1. Taun pengalaman mesin
Ouzhan wis ahli ing mesin CNC sajrone puluhan taun, kita ana ing posisi sing apik kanggo kerja sama karo pabrik penempaan lan kita kenal banget karo macem-macem prosedur lan proses penempaan.

2. Kapabilitas manufaktur macem-macem CNC
Ouzhan duwe spesialisasi kanggo nguripake, nggilingan, lathing, ngebur, nguripake CNC lan nggilingan layanan, dadi sampeyan bisa entuk pilihan akeh mesin mesin presisi kanggo bagean-bagean tempa saka tim sing dipercaya.

Forging-service2

3. Kekuwatan R&D Kuat
Kita duwe 10 insinyur ing pusat R&D, kabeh kalebu dokter utawa profesor saka Universitas Sains lan Teknologi China. Kita bisa nawakake desain lan mesin layanan sing paling profesional.
4. Kontrol Kualitas sing Ketat (ISO 9001: 2008)
Kita duwe personel inspeksi kualitas profesional lan peralatan, miturut standar internasional kanggo produk sing bakal dites, lan nerbitake laporan tes rinci kanggo komponen penempaan pelanggan.
5. OEM & ODM Ditampa
Ukuran lan bentuk sing disesuaikan kasedhiya. Sugeng rawuh nuduhake gambar 2D utawa 3D bagean forging sampeyan, ayo padha kerja bareng supaya urip luwih kreatif.

Apa sing Nggawe Layanan Forging lan Cara Nganggo Cara Kerja
Ing proses penempaan, logam dibentuk kanthi meksa, ngantem, utawa ngeterake tekanan sing dhuwur banget kanggo mbentuk bagean sing diarani pemalsuan. Meh kabeh logam bisa ditempa, kalebu karbon, wesi lan stainless steel, aluminium, titanium, tembaga, tembaga, lsp. Logam sadurunge digawe panas sadurunge proses layanan penempaan, nanging logam kasebut ora ilang kaya dene proses casting. Ana macem-macem jinis proses penempaan, kalebu penempaan kadhemen utawa penempaan sirah, penempaan mati (mati mati), penempaan mati terbuka lan penempaan cincin sing lancar Jinis layanan penempaan sing dipilih gumantung saka logam sing bakal ditempa lan bentuk, ukuran lan bahan produk pungkasan.

Ing penempaan kadhemen, logam sing diolah ora langsung digawe panas. Nanging, dibentuk kanthi tekanan dhuwur banget. Proses iki nggawe ukuran produk akurat karo bentuk pungkasan. Iki asring digunakake kanggo nggawe bagean cilik kayata pengikat. Sanajan kekuwatan sing dibutuhake kanggo nyetak logam gedhe banget, amarga ora dibutuhake panas, energi total sing dibutuhake kanggo mbentuk obyek nggunakake proses iki sithik. Artikel sing disiapake kanthi metode iki umume kuat amarga dadi panas ora nyuda kekuwatan lan konsistensi logam.

Forging die impression minangka layanan penempaan sing paling umum digunakake. Ing penempaan mati, benda kerja logam dipasang ing antarane rong mati. Nalika cetakan nyedhaki, bahan kerja bakal ngalami deformasi plastik nganti sisihane sing gedhe nutul ing sisih mburi cetakan. Ing proses iki, amarga sawetara logam cair saka bahan kerja mili menyang sisih njaba lekukan cetakan, lampu kilat digawe. Nalika lampu kilat adhem, bisa menehi resistensi bahan kanggo deformasi, saengga bisa nambah kekuwatan produk pungkasan. Iki nggawe tekanan ing sebagian besar bagean lan mbantu aliran material menyang lekukan sing durung diisi.

Ing forging open open, mati ora nutupi bahan kerja kanthi lengkap. Nanging, ana sawetara ruang terbuka sing ngidini kabeh aspek benda kerja pindhah saka kontak cetakan panas langsung menyang area sing luwih adhem. Sajrone layanan penempaan mati terbuka, benda kerja logam digawe panas ing sadhuwure suhu rekristalisasi, lan banjur proses mesin diwiwiti. Sajrone proses, bahan kerja dipindhahake supaya kabeh aspek workpiece bisa ditempa. Nalika obah kerja lan reposisi, bagean ing area sing mbukak bakal adhem ing sangisore titik rekristalisasi logam, lan banjur digawe panas maneh nalika penempaan terus.

Rolling dering kalebu nggawe panas billet logam kanthi suhu penempaan. Preform kasebut banjur dilebokake ing pabrik internal. Nalika tekanan ditrapake ing tembok kalender, preform wiwit nganggep bentuke silinder utawa bentuk anulus. Nalika dimensi internal lan eksternal berkembang ing layanan penempaan kasebut, area salib-bagean mudhun.
Bahan Forging - Bahan sing Digunakake kanggo Forging
Bahan rapuh ora cocog kanggo forging. Bahan kanthi plastisitas sing apik lan zona plastik sing luwih gedhe luwih cocog kanggo forging, kayata baja karbon, baja campuran, lan sawetara logam non-ferrous kayata tembaga, aluminium, lan paduan magnesium.

Aerospace

 Aeroangkasa

Airplane

Pesawat mabur 

Automobile

Mobil

Motorcycle

Sepedha motor

Watercraft

Kendaraan banyu

Train

Sepur 

Bicycle

Sepeda

Machinery

Mesin

Robots

Robot

Medical devices

Piranti medis

Optical devices

Piranti optik

Led lightning

Lampu kilat sing dipimpin

Aerogenerator

Aerogenerator

Fitness equipment

Piranti fitness

Valve & pipe

Katup & pipa

Petroleum Equip

Peralatan minyak bumi

Ouzhan Forging Lumahing Rampung
Mangkene pilihan macem-macem layanan finish permukaan logam sing sampeyan pilih kanggo bagean-bagean saka mesin CNC kanggo nambah tampilan bagean, kelancaran permukaan, resistansi korosi, lan karakteristik liyane:

Forging service3
Forging service4

① Kaya mesin (standar): ~ 125 RA µ ing (3.2 RA µm). Tandha alat suntingan bakal katon ing sisih kasebut.
② Gamelan: Bagean digawe mesin kanthi tarif pakan sing luwih murah kanggo nggayuh kasarasan permukaan ~ 62.5 RA µin (1,6 RA µm). Kekasaran permukaan bisa mudhun nganti ~ 32 RA 0.in (0.8RAµm) yen dijaluk.
③ Bead Blasted: Blasting bead nambah matte seragam utawa permukaan satin ing bagean mesin, mbusak kabeh tandha alat. Utamane digunakake kanggo tujuan estetika.
④ Cetha utawa Werna Anodisasi: Anodizing nambah lapisan keramik sing lancip, hard, non-konduktif ing permukaan aluminium, nambah korosi lan tahan ageman. Kasedhiya kanthi macem-macem warna.
⑤ Hardcoat Anodized: Anodizing Hardcoat ngasilake lapisan keramik sing luwih kenthel sing nyedhiyakake korosi lan tahan nyandhang banget. kanggo aplikasi fungsional.
⑥ Dilapisi Bubuk: Lapisan bubuk nambah lapisan polimer pelindung tipis sing kuat, nyandhang lan tahan karat ing permukaan bagean. Kasedhiya kanthi macem-macem warna.
⑦ Listrik: Elektrofishing minangka proses elektrokimia sing digunakake kanggo polesan, passivate lan deburr bagean logam. Iki migunani kanggo nyuda permukaan sing kasar.
⑧ Oksida ireng: Oksida ireng minangka lapisan konversi sing digunakake kanggo nambah resistansi korosi lan nyuda refleksi cahya.
⑨ Lapisan konversi kromat (Alodin / Chemfilm): Lapisan konversi Chromate digunakake kanggo nambah resistensi korosi paduan logam nalika njaga sifat konduktif.
⑩ Sikat: Sikat diprodhuksi kanthi polesan logam kanthi grit nyebabake finish satin tanpa arah.