Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Foring bagean stainless steel

Katrangan singkat:

"Pukulan abang" sejatine minangka proses ekstrusi panas. Punch for punch abang stainless steel kudu nggunakake karbida semen sing diikat nganggo baja. Kekerasan karbida semen sing diikat nganggo baja luwih murah tinimbang karbida semen, lan kekuwatane pengaruhe luwih apik tinimbang karbida semen. Kajaba iku, karbida semen sing diikat nganggo baja bisa dipesinake luwih dhisik banjur dipateni.


Detail Produk

Tag Produk

Baja-stainless steel dock forging-presisi bagean lan bagean forging stainless steel

Karbida semen sing diikat nganggo baja ora mung nduweni kekuwatan, kateguhan sing dhuwur, nanging uga bisa diproses kanthi macem-macem mesin lan pangolahan termal, lan nduweni kekerasan karbida semen sing dhuwur (sawise mateni lan nggawe temperatur, bisa nganti (68 ~ 73) HRC, dhuwur resistensi nyandhang, iku cocog banget kanggo ngasilake macem-macem cetakan. Nanging amarga karbida semen lan karbida semen sing diikat baja larang lan ora kuwat, mula nggunakake sisipan kanggo ditampilake ing cetakan kanggo nambah umur cetakan. lan ngirit Bahan lan pengirangan biaya. Amarga karakteristik saka stainless steel, akeh pelanggan sing biasane nggunakake baja tahan karat kanggo nggawe bagean, lan kaluwihan kasebut jelas.

OEM stainless steel forged parts mechanical parts3

Keuntungan saka Ouzhan stainless steel prangko forging bagean

- Proteksi ijo lan lingkungan, stainless steel bisa didaur ulang 100%, ora bakal nyebabake polusi lingkungan, lan kondusif kanggo pembangunan berkelanjutan; limbah stainless steel uga nduweni nilai ekonomi sing gedhe.
- Bahan kimia: resistensi kimia lan resistensi korosi elektrokimia paling apik ing waja, mung nomer loro kanggo paduan titanium.
- Sipat fisik: tahan panas, tahan suhu dhuwur, resistensi suhu sithik lan resistensi suhu ultra-endhek.
- Sifat mekanik: Miturut macem-macem jinis stainless steel, sifat mekanik beda. Baja tahan karat martensitik nduweni kekuatan lan kekerasan sing dhuwur, lan cocog kanggo pabrik komponen tahan korosi sing mbutuhake kekuatan dhuwur lan resistensi nyandhang dhuwur, kayata poros turbin hidrolik lan baja tahan karat. Pisau, bantalan baja tahan karat, lsp., Stainless steel austenit duwe plastisitas sing apik, dudu kekuwatan sing dhuwur nanging tahan karat paling apik ing antarane baja tahan karat. Cocog kanggo acara sing mbutuhake resistansi korosi nanging sifat mekanik sing kurang, kayata tanduran kimia lan tanduran pupuk. Bahan-bahan peralatan, asam sulfat, produsen asam klorida, lan liya-liyane, mesthi uga bisa digunakake ing industri militer kayata kapal selam. Baja tahan karat Ferritic nduweni sifat mekanik moderat lan kurang kuwat, nanging tahan oksidasi lan cocog kanggo macem-macem bagian tungku industri.
- Kinerja proses: Baja tahan karat Austenit duwe kinerja proses paling apik. Amarga plastisitas sing apik, bisa diolah dadi macem-macem piring, tabung lan profil liyane, sing cocog kanggo proses tekanan. Baja tahan karat martensitik nduweni performa proses sing kurang apik amarga kekerasan sing dhuwur.
- Wujud forging abang sejatine ora diwatesi dening wujud eksternal saka bagean produk kasebut dhewe.

Foring parts stainless steel0303
Foring parts stainless steel0404

Layanan stainless steel khusus OEM-China Shanghai Produsen komponen stainless steel bagean

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, bisa ngolah baja tahan karat kanthi komponen Forging presisi tinggi sing stabil lan andal. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin manufaktur bagean penempaan baja tahan karat sing sampurna. Kajaba iku, produk penempaan stainless steel sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega komponen Plastik Forging stainless steel kanggo para pelanggan sing dihargai.

Aplikasi bagean penempelan dicet abang waja

Kanggo bagean baja tahan karat sing butuh produksi massal, forging doyo abang digunakake kanggo ngasilake akeh, ngirit siklus lan biaya produksi.

OEM stainless steel forged parts mechanical parts0505

Apa gunane bagean penempaan baja tahan karat

304 casting stainless steel digunakake ing hardware konstruksi lan perangkat keras saben dinane, nanging ing industri korosif utawa swasana laut, paling apik nggunakake 316 stainless steel.
Kanggo bagean cilik kanthi sarat sing luwih dhuwur, forging doyo abang bisa digunakake kanggo produksi massal, sing cocog kanggo peralatan mekanik lan kebutuhan saben dinane kanthi bagean sing luwih cilik.

Kaluwihan saka layanan stainless steel bagean Forging

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh presisi produk Forging bagean stainless steel bisa diawasi kanthi ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran transportasi liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe komponen penempaan stainless steel.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: