Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian potongan laser logam lembaran OEM sing berkualitas

Katrangan singkat:

Proses lembaran logam kalebu pemotongan laser, sing umume nggunakake laser efisiensi tinggi kanggo ngukir lan ngethok bahan.


Detail Produk

Tag Produk

Bagean pemotong laser logam berkualitas tinggi, bagean mesin presisi pemotong laser logam

Produk logam lembaran duwe ciri bobot entheng, kekuatan dhuwur, konduktivitas listrik, biaya murah, lan kinerja produksi massal sing apik. Dheweke duwe macem-macem panggunaan. Pangolahan wis digunakake ing peralatan elektronik, komunikasi, industri otomotif, peralatan medis lan bidang liyane. Contone, ing kasus komputer, ponsel, lan MP3, sheet metal minangka bagean sing penting banget. Kajaba iku, digunakake ing produksi piranti medis, uga awak mobil lan truk (truk), pesawat pesawat lan sayap, tabel medis, atap bangunan (konstruksi) lan akeh aplikasi liyane.

High quality OEM sheet metal laser cut parts0303

Tampilan bagean khusus Ouzhan

High quality OEM sheet metal laser cut parts1

Kauntungan saka bagean otomatisasi nglereni laser sheet Shanghai Ouzhan

● Nglereni laser duwe fleksibilitas sing dhuwur, kacepetan nglereni cepet, efisiensi produksi sing dhuwur, lan siklus produksi produk sing cendhak. Apa bagean sing ringkes utawa kompleks, bisa digunakake kanggo prototyping kanthi cepet lan nglereni kanthi laser;
● Jahitan sing sempit, kualitas nglereni sing apik, otomatisasi dhuwur, gampang operasi, intensitas tenaga kerja sing sithik, lan ora ana polusi;
● Iki bisa nyadari nglereni nyarang lan nyarang otomatis, sing nambah tingkat panggunaan materi, ora nganggo alat, lan adaptasi materi sing apik;
● Biaya produksi sithik lan bathi ekonomi sing apik.

Bagian mesin pemotong laser logam tembaga khusus

Materi Pelat sing digulung adhem, piring galvanis, stainless steel, paduan aluminium lan aluminium murni, paduan tembaga lan tembaga murni, teknologi pemrosesan permukaan stainless steel
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Perawatan lumahing ditindakake miturut karakteristik bahan baku lan kebutuhan pelanggan kanggo entuk efek sing apik lan awet.
Proses utama Pemrosesan lentur logam lembar
Kontrol kualitas Kontrol Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat mesin ukur dikontrol kanthi ketat.
Panganggone Nglereni laser, ngebur laser, las laser, perawatan laser, menehi laser, perawatan panas laser, prototyping laser kanthi cepet, pencitraan laser lan lapisan laser kabeh bisa diproses ing Ouzhan.
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane