Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Sepuluh faktor sing mengaruhi akurasi mesin bagean presisi

Kaya sing wis dingerteni, sebab kenapa proses pemrosesan bagean presisi diarani mesin presisi amarga prosedur pamrosesan lan persyaratan proses pancen dhuwur, lan persyaratan akurasi produk kasebut dhuwur banget, lan akurasi proses bagean presisi kalebu akurasi posisi. Akurasi ukuran, akurasi bentuk, lan liya-liyane, editor ngringkes sepuluh faktor ing ngisor iki sing mengaruhi akurasi pangolahan bagean presisi:

(1) Runout rotasi spindle alat mesin bisa nyebabake kesalahan akurasi mesin ing bagean kasebut.
(2) Ketepatan alat pandhuan alat mesin uga bisa nyebabake kesalahan ing bagean bagean presisi sing diproses dening benda kerja.
(3) Bagian transmisi uga bisa nyebabake kesalahan ing proses workpiece, sing uga dadi faktor sing paling penting kanggo kesalahan permukaan kerja.
(4) Jinis alat lan peralatan sing beda-beda uga bakal duwe pengaruh beda kanggo akurasi bahan kerja.
(5) Ing proses mesin lan nglereni, amarga owah-owahan posisi titik kekuatan, sistem bakal cacat, sing bakal nyebabake beda, lan uga bisa nyebabake derajat kesalahan sing beda ing akurasi bahan kerja.
(6) Kekuwatan pemotongan sing beda uga bakal mengaruhi akurasi bahan kerja.
(7) Kesalahan sing nyebabake deformasi termal saka sistem proses. Sajrone proses mekanik, sistem proses bakal ngasilake deformasi termal tartamtu kanthi tumindak macem-macem sumber panas.
(8) Deformasi sistem proses amarga panas asring nyebabake akurasi benda kerja kena pengaruh.
(9) Deformasi alat mesin amarga panas bakal nyebabake bahan kerja dadi cacat.
(10) Deformasi termal saka alat kasebut bakal nduwe pengaruh sing gedhe tumrap bahan kerjane.
(11) Bahan kerja kasebut dhewe deformasi dening panas, sing umume disebabake panas nalika proses nglereni.


Wektu kiriman: Sep-25-2020