Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Apa kaluwihan nggunakake macem-macem bahan kanggo mesin skala gedhe?

Kanggo nyukupi kebutuhan teknis para pelanggan sajrone operasi mesin skala gedhe, bahan kerja kudu diposisikan kanthi efektif ing posisi tetep ing alat mesin nalika digunakake. Supaya ora bisa digunakake ing proses mesin. Nalika pamindhahan kena pengaruh pasukan eksternal kayata gaya pemotongan lan gravitasi, penjepit tartamtu kudu digunakake kanggo njepit benda kerja supaya posisi tetep tetep ora owah. Apa kaluwihan nggunakake macem-macem bahan kanggo mesin skala gedhe?

Keuntungan nggunakake Q235A (baja A3) kanggo mesin skala gedhe

Keuntungan utama operasi mesin kanthi skala gedhe yaiku duwe plastisitas, kateguhan, lan kinerja las ing level tartamtu. Kabeh produk duwe kinerja stamping tartamtu lan kinerja mlengkung kadhemen. Umume digunakake kanggo syarat nalika digunakake. Ing bagean mekanik tingkat sedheng lan bagean struktural sing gandheng, kayata rod dasi, batang penghubung, pin, poros, sekrup, kacang, krenjang, basis, lsp.

Kaluwihan nggunakake 40Cr kanggo mesin skala gedhe

Mesin skala gedhe bakal nduweni sifat mekanik komprehensif sing apik banget, kateguhan pengaruh suhu sing kurang, sensitivitas lekukan sing kurang, lan hardenabilitas sing apik nganti sawetara sawise mateni lan diresiki. Kekuwatan sing luwih dhuwur bisa dipikolehi nalika digawe adhem minyak, lan komponen gampang pecah nalika digawe adhem banyu. Sawise tempering utawa quenching lan tempering, mesin bisa uga luwih apik, nanging gampang dipasang ora enak lan retak gampang kedadeyan.

Nalika mesin digunakake, umume digunakake kanggo bagean mekanik kanthi kacepetan dhuwur ing proses manufaktur sawise mateni lan tempering, kayata gir alat mesin, poros, cacing, lsp. Sawise tempering lan quenching permukaan frekuensi dhuwur, yaiku digunakake kanggo pabrik bagean kanthi atose dhuwur lan resistensi nyandhang, kayata gir, poros, spindles, crankshafts, spindles, lengen klambi, pin, rod sing nyambung, lsp.

Sawise quenching lan tempering ing suhu medium, digunakake kanggo ngasilake komponen mekanik kanthi kecepatan tinggi, kayata rotary pump oil, slider, gir, spindles, lan liya-liyane. Sawise mateni lan temperatur suhu rendah, digunakake Pabrik bagean mekanik tugas abot, kurang pengaruh, ora tahan nyandhang, kayata cacing, spindel, lan poros. Ing situs karbonitriding, bagean transmisi kanthi ukuran sing luwih gedhe lan ketahanan pengaruh suhu rendah sing luwih dhuwur, kayata poros, gir, lsp.

Kauntungan nggunakake 45 # kanggo mesin skala gedhe

45 # yaiku baja struktural karbon berkualitas tinggi, lan saiki dadi baja padharan karbon sedheng lan medium paling umum digunakake.

Ing proses operasi, bakal duwe sifat mekanik komprehensif sing apik banget. Iki duwe hardenability sing kurang sajrone digunakake lan gampang retak sajrone ngilangake banyu. Bagian sing dilas kudu dipanaskan sadurunge ngelas lan dipasang anil sawise las.

Utamane digunakake kanggo: pabrik komponen obah mekanik sing kuat, kayata impeller, piston, poros, gir, rak, cacing, lsp.


Wektu kiriman: Sep-25-2020