Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Apa poin teknis kanggo ngolah bagean mekanik presisi

Sadurunge mesin presisi bagean, kudu dingerteni kanthi bener babagan mesin presisi Shenzhen. Banjur, apa poin teknis mesin presisi?

1. Sederhana perbaikan lan pangopènan mesin, ngirit tenaga kerja, pemotongan mekanik lan fungsi pangolahan, lan ningkatake produktivitas tenaga kerja.

2. Penyerapan swara, nyerep kejut, modulus nilon MC luwih cilik tinimbang logam, rasane atenuasi gedhe, lan nyedhiyakake cara sing luwih apik kanggo nyegah swara tinimbang logam.

3. Tahan nyandhang, nglancarake awake dhewe, yen ora ana minyak (utawa de-oiling), nyedhiyakake kinerja kerja sing luwih apik tinimbang baja karbon besi perunggu lan laminasi fenolik, nyuda konsumsi lan ngirit energi.

4. Pusat CNC bisa nyetel bagean pangolahan pengaruh nalika ngrancang parameter teknis.

5. Jarum doyo baja tungsten sing diproses dening bagean mekanik duwe produksi lan kekuwatan pamrosesan sing dhuwur lan bisa tahan momotan wektu sing suwe.

6. Yen dibandhingake karo logam, nilon MC duwe atose kurang lan ora ngrusak bagian panggilingan.

7. Operasi pangolahan dampak proses pamrosesan bagean mekanik bakal fleksibel, bisa dipulas tanpa deformasi, ditambah sabar lan pengaruh bola-bali.

8. Kestabilan kimia sing dhuwur, alkali, alkohol, eter, hidrokarbon, asam lemah, minyak mulus, deterjen, banyu (banyu segara), lan nduweni sifat ora ana ambu, beracun, tanpa rasa, lan ora karat, akeh digunakake ing mesin alkali lan tahan korosi , Perlindhungan lingkungan, reresik, panganan, pencetakan tekstil lan pewarnaan lan bagean liyane lan komponen nyedhiyakake kahanan.


Wektu kiriman: Sep-25-2020