Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Industri apa sing diproses utamane kanggo ngolah sheet metal shell shell, lan apa sarat tartamtu?

Pemrosesan logam lembaran cangkang peralatan utamane nuduhake pemrosesan luwih saka pelat kenthel militer, lan bisa uga duwe peran sing apik banget kanggo proses iki. Amarga bagean olahane dhewe wis cukup ngalami, mula ing kabeh lapangan Uga narik kawigatene masarakat, mula ing proses pangolahan, kita kudu ngerti kahanan kasebut sadurunge sing umume digunakake industri.

Industri komunikasi
Pangembangan industri elektronik komunikasi terus-terusan ing taun-taun pungkasan uga mbutuhake syarat pangolahan sing luwih akeh ing kabeh aspek, lan ing wektu sing padha bakal pas banget, amarga produk ing proses pangolahan bisa memenuhi syarat sing luwih dhuwur. Pangembangan industri Uga ngalami pengaruh sing luwih gedhe, umume perusahaan domestik lan asing sing kondhang bisa nuntut aspek kasebut, mula aspek teknis bakal dadi luwih penting.

Pangembangan industri lift
Nalika nggunakake pamrosesan sheet metal saka cangkang peralatan, sampeyan uga bakal nemokake manawa akeh bagean ing industri lift uga pas banget. Sajrone proses aplikasi, ana macem-macem jinis bagean, lan saben pabrikan utama bakal duwe Akeh pemasok sing ngolah lan distribusi, mula kita kudu nggatekake kahanan tartamtu ing wektu, lan bisa ngerti sawetara pangowahan tartamtu ing kabeh industri Iki bakal menehi pengaruh sing apik kanggo kita kabeh. Iki digunakake ing macem-macem lapangan, mula pilihan sing bener kudu dipilih.


Wektu kiriman: Sep-25-2020