Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Katup OEM lan pas

Katrangan singkat:

Kuningan minangka campuran campuran tembaga lan seng, lan bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin (kalebu bagean palsu). Casting casting dicekak minangka forging, yaiku cara casting ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruangan penet, rongga cetakan baja diisi kanthi kecepatan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting. Kauntungane Ouzhan yaiku ngatur katup tembaga, yaiku katup sing digawe saka tembaga, yaiku bagean industri. Proses manufaktur pisanan digawe dening Ningbo, Zhejiang ing China. 


Detail Produk

Tag Produk

Katup kuningan OEM lan pemprosesan komponen mesin pemrosesan tembaga presisi

Kuningan minangka campuran campuran tembaga lan seng, lan bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin (kalebu bagean palsu). Casting casting dicekak minangka forging, yaiku cara casting ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruangan penet, rongga cetakan baja diisi kanthi kecepatan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting. Kauntungane Ouzhan yaiku ngatur katup tembaga, yaiku katup sing digawe saka tembaga, yaiku bagean industri. Proses manufaktur pisanan digawe dening Ningbo, Zhejiang ing China. Ing wiwitan taun 1980-an, Ningbo, Provinsi Zhejiang dadi pemimpin ing pangembangan proses manufaktur, sing ngowahi sejarah nggunakake katup besi cor ing China. Ing proses manufaktur, proses cetakan wedhi pisanan diadopsi, lan proses penempaan diganti ing wiwitan taun 1990an. Pangembangan nganti wiwitan abad kaping 21, China wis berkembang dadi pusat manufaktur katup tembaga ing jagad. Ouzhan duwe kaunggulan mutlak kanggo ngasilake katup kuningan, sing didol global.

Fittings Valve Ouzhan lan fittings Pipe ditampilake khusus

Valve and fitting 12
Valve and fitting 13

Kauntungan saka bagean palsu tempa kuningan Ouzhan Shanghai:

-Kapasitas kuningan
-Gampang proses pangolahan
-Sipat mekanik sing apik lan bisa proses
-Kanggo tahan resistensi

Valve and fitting 14
Valve and fitting 15

Fittings Valve kuningan khusus lan pipa pipa tempa komponen mekanis

Materi Kuningan, Baja tahan karat, baja karbon, lsp. Sing utama sing disaranake kuningan
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Perawatan permukaan kuningan bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata proses elektroplasi, proses lapisan emas, proses ukiran, elektrolisis
Proses utama Proses penempaan
Kontrol Kualitas Kontrol Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat mesin ukur dikontrol kanthi ketat.
Panganggone Pipa pasokan banyu lan got, pipa bergelombang, pipa serpentine, pipa kondensasi, casing peluru lan macem-macem produk doyo komplek, bagean hardware cilik, lsp
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: