Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagean mesin industri pengilangan baja karbon OEM

Katrangan singkat:

Baja karbon minangka paduan wesi-karbon kanthi isi karbon 0,0218% nganti 2,11%. Uga diarani baja karbon. Umume, uga ngemot silikon, mangan, belerang, lan fosfor. Umume, luwih akeh kandungan karbon saka waja karbon, saya akeh atose saya kuwat, nanging saya akeh plastisitas.


Detail Produk

Tag Produk

Bagean mesin industri pengilangan baja karbon OEM

OEM carbon steel milling industrial machining parts

Penggilingan baja baja karbon duwe macem-macem aplikasi lan cocog kanggo bagean mekanik. Mesin bubut CNC bisa ngolah bentuk awak sing kompleks. Kanggo bagean panggilingan baja karbon, kothong wis tetep, lan pemotong panggilingan puteran kanthi cepet digunakake kanggo mindhah kothong ing kothong kanggo ngethok bentuk lan fitur sing dibutuhake. Pusat mesin bagian panggilingan cocog banget kanggo ngolah jinis workpiece kayata bagean lengkung lan alat perkakas sing mlengkung. Bagian sudhut mlengkung digunakake ing bidang industri, kayata agul-agul turbin, baling-baling kapal, produk industri kanthi permukaan silinder lan kerucut, lan liya-liyane Ouzhan nyedhiyakake layanan mesin penggilingan baja karbon khusus kanggo pelanggan sing dihargai.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

OEM carbon steel milling industrial machining parts01
OEM carbon steel milling industrial machining parts02
OEM carbon steel milling industrial machining parts04

Kaluwihan bagean saka pabrik baja karbon Ouzhan Shanghai

- Kekuwatan unik
- resistensi nyandhang dhuwur
- Kinerja anti-korosi sing unggul lan
- Ora gampang teyeng
- Formabilitas
- Kompatibilitas
- Kuwat lan angel

Bagean mesin industri pengilangan baja karbon OEM

Materi

Baja karbon rendah, baja karbon sedang, baja karbon tinggi, baja pemotong bebas revulcanisasi, baja pemotong bebas revulcanisasi lan fosfor, lan baja mangan tinggi non-sulfida (isi mangan luwih saka 1%)

Toleransi

+/- 0,01mm

Perawatan lumahing

Pangobatan lumahing baja karbon bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata blasting shot, sandblasting, banyu tekanan tinggi, pickling lan liya-liyane.

Proses utama

 Pre-treatment → passivation (miturut peraturan proses) → siram (banyu adhem utawa siram banyu panas) → netralisasi → perawatan pangatusan

Kontrol kualitas

Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat ngukur mesin dikontrol kanthi ketat.

Panganggone

Digunakake ing industri abot, industri ringan, industri kabutuhan saben dina, dekorasi konstruksi lan industri liyane

Gambar khusus

Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: