Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagian mesin mesin stainless steel OEM kanggo bagean mesin kios

Katrangan singkat:

Komponen utama stainless steel yaiku karbon, kromium, nikel, lan sawetara unsur paduan kayata molibdenum, tembaga, lan nitrogen ditambahake. Elemen paduan utama ing stainless steel yaiku Cr (kromium), lan mung nalika isi Cr tekan nilai tartamtu, baja kasebut tahan resistansi korosi.


Detail Produk

Tag Produk

Aksesoris mesin panggilingan stainless steel sing disesuaikan

OZCP-004-10

Baja tahan karat duweni ciri khas kayata kekuatan unik, tahan ageman tinggi, tahan karat unggul lan tahan karat. Mula, umume digunakake ing industri, mesin panganan, industri elektromekanik, industri alat rumah tangga lan dekorasi omah, industri penamat. Penggilingan minangka cara mesin ing endi pemotong panggilingan digunakake minangka alat kanggo mesin ing permukaan obyek. Mesin panggilingan kalebu mesin panggilingan horisontal, mesin panggilingan vertikal, mesin panggilingan portal, mesin panggilingan profil, mesin panggilingan universal, lan mesin panggilingan bar. Ouzhan nyedhiyakake layanan khusus kanggo mesin bagean pabrik baja stainless kanggo para pelanggan sing dihargai.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

OEM stainless steel CNC machining parts for stall machinery parts
OEM stainless steel CNC machining parts for stall machinery parts3
OEM stainless steel CNC machining parts for stall machinery parts1
OEM stainless steel CNC machining parts for stall machinery parts4
OEM stainless steel CNC machining parts for stall machinery parts2
OEM stainless steel CNC machining parts for stall machinery parts5

Kaluwihan bagean saka pabrik baja stainless Ouzhan Shanghai:

- Kekuwatan unik
- resistensi nyandhang dhuwur
- Kinerja anti-korosi sing unggul lan
- Ora gampang teyeng
- Formabilitas
- Kompatibilitas
- Kuwat lan angel

Aksesoris pemrosesan bagian panggilingan stainless steel mekanik

Materi Baja martensitik, baja ferritik, baja austenitik, baja tahan karat austenitik-ferritik (dupleks) lan udan pengerasan presipitasi, lsp., SUS201, SUS304, SUS303, SUS420, SUS430
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Perawatan permukaan kuningan bisa disesuaikan miturut kebutuhan sampeyan, kayata proses elektroplasi, proses nutupi emas, proses ukiran, polishing elektrolitik
Proses utama Pre-treatment → passivation (miturut peraturan proses) → siram (banyu adhem utawa siram banyu panas) → netralisasi → perawatan pangatusan
Kontrol kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan
Panganggone Digunakake ing industri abot, industri ringan, industri kabutuhan saben dina, dekorasi konstruksi lan industri liyane
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: